“Εμφανίστηκε” η Μελάνια Τραμπ – Το πρώτο tweet μετά τη νίκη Μπάιντεν

“Εμφανίστηκε” η Μελάνια Τραμπ – Το πρώτο tweet μετά τη νίκη Μπάιντεν
Μελάνια Τραμπ AP

Η Μελάνια Τραμπ "έσπασε" τη σιωπή της ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος. Το αινιγματικό tweet της και οι πιθανές συμβουλές πίσω από την κίνησή της.

Σιγή ιχθύος κράτησε η Μελάνια Τραμπ μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος και την ανάδειξη του Τζο Μπάιντεν ως του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Από το Σάββατο (07/11), που ανακοινώθηκε η νίκη του Μπάιντεν και η ήττα του Ντόναλντ Τραμπ, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, κρατώντας μια αποστασιοποιημένη στάση.

Αντιθέτως, ο σύζυγός της “ωρυόταν” στο Twitter, κάνοντας λόγο για “νοθεία” στις αμερικανικές εκλογές, υποστηρίζοντας πως εκείνος πήρε τη νίκη και εξαπολύοντας απειλές για προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παραδέχτηκε την ήττα του και ακολουθεί να διατηρεί αυτή τη γραμμή, μη αποδεχόμενος το εκλογικό αποτέλεσμα, παρά τις συστάσεις των συμβούλων.

Η πρώτη αντίδραση της Μελάνια Τραμπ ήρθε κάπως αργοπορημένα, περισσότερο από 24ωρο μετά την νίκη του Μπάιντεν, με ένα αινιγματικό tweet στον λογαριασμό της στο Twitter το απόγευμα της Κυριακής (08/11).

Συγκεκριμένα, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία έγραψε: “Ο αμερικανικός λαός αξίζει δίκαιες εκλογές. Κάθε νόμιμη – όχι παράνομη – ψήφος θα έπρεπε να μετρηθεί. Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας με πλήρη διαφάνεια”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ στο Twitter έγινε την Παρασκευή (06/11) και δεν αφορούσε τις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά την πρωτοβουλία “Be Best”.

Η γραμμή που ακολούθησε η Μελάνια Τραμπ στο νέο tweet της, φαίνεται να ακολουθεί εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι “δίκαιες εκλογές” και οι “παράνομες ψήφοι” αποτελούν φράσεις που περιλαμβάνονται στη ρητορική του, παρόλο που νωρίτερα το CNN είχε μεταδώσει πως η απερχόμενη Πρώτη Κυρία είχε συμβουλεύσει στον σύζυγό της να αποδεχτεί την ήττα του.

Αν και δεν παίρνει σαφή θέση με το tweet της, φαίνεται πως η ομάδα του Τραμπ συμβούλευσε την Μελάνια να “αντιδράσει”, ώστε να στηρίξει τον σύζυγό της και την στάση του απέναντι στο εκλογικό αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες.

Κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως λογικό, αφού οι φήμες για πιθανό διαζύγιο του ζευγαριού ολοένα και φουντώνουν.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύμβολος της Πρώτης Κυρίας, Στέφανι Βολκόφ, έχει υποστηρίξει ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο κάνοντας λόγο για έναν “γάμο-συναλλαγή”.

Παράλληλα, η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, μια δεύτερη πρώην σύμβουλος της Μελάνια, έχει υποστηρίξει ότι στην πραγματικότητα ο γάμος των Τραμπ έχει τελειώσει. “Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου”. Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί “θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή”.

Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, σε δημόσιες τοποθετήσεις της έχει υποστηρίξει ότι διατηρεί μια “πολύ καλή” σχέση με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ προσθέτοντας ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα