Επέστρεψε σπίτι της επτά χρόνια μετά το τσουνάμι

Επέστρεψε σπίτι της επτά χρόνια μετά το τσουνάμι

Ένα κορίτσι από την Ινδονησία που πιστεύεται ότι παρασύρθηκε από το τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου του 2004, εμφανίστηκε ξαφνικά στο χωριό της και ενώθηκε ξανά με τους δικούς της επτά χρόνια μετά την καταστροφή

Ήταν μόλις οκτώ χρονών όταν τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το τσουνάμι στην Ινδονησία παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του.

Όλοι νόμιζαν ότι η μικρή Wati ήταν ανάμεσα στους 230.000 αγνοούμενους που χάθηκαν στα τεράστια κύματα, τα οποία έπληξαν την πόλη στην οποία ζούσε. Σήμερα εμφανίστηκε ξαφνικά στο χωριό της και ενώθηκε ξανά με τους δικούς της

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν σε ηλικία οκτώ ετών, όταν άφησε το χέρι της μητέρας της, στην επαρχία Ατσέχ.

Η 15χρονη πλέον Wati θυμόταν μόνο ένα όνομα, του παππού της Ibrahim. Έτσι, προχθές εμφανίστηκε σε γειτονική πόλη από το χωριό της και ρωτούσε τους κατοίκους πώς μπορεί να φθάσει στο σπίτι της.

Πράγματι, κάποιοι που την άκουσαν, ήξεραν ποιον αναζητούσε και την πήγαν στο σπίτι του παππού της. Σε αυτούς που τη ρώτησαν, είπε ότι είχε έρθει με λεωφορείο από την περιοχή Μπάντα Ατσέχ και ότι προσπαθούσε να βρει τρόπο να γυρίσει σπίτι της, αλλά δεν ήξερε πώς.

Εκεί ειδοποιήθηκαν οι γονείς της που έτρεξαν να δουν το κορίτσι, το οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν η χαμένη κόρη τους. Είχαν περάσει εφτά χρόνια και είχε περάσει πολλές κακουχίες μέχρι να φτάσει και πάλι κοντά τους.

Οι γονείς της Γουάτι την αναγνώρισαν από μία ελιά και ένα μικρό σημάδι στον ώμο της.

SHARE:

24Media Network