Έπιασαν με κιλά κοκαΐνης την "λευκή κυρία" του Σίλβιο

Έπιασαν με κιλά κοκαΐνης την "λευκή κυρία" του Σίλβιο

Ήταν η συνοδός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ακόμα και σε διεθνή ταξίδια. Γνωστή ως "Λευκή Κυρία". Συνελήφθη με 24 κιλά κοκαΐνης στη βαλίτσα της

Μια γυναίκα που συμμετείχε στην επίσημη αντιπροσωπεία που συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις συνόδους της G8 και της G20 στον Καναδά πριν τέσσερα χρόνια συνελήφθη σε αεροδρόμιο ενώ μετέφερε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Η Φεντερίκα Γκαλιάρντι συνελήφθη στη Ρώμη όπου είχε μόλις φθάσει από τη Νότια Αφρική, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Η αστυνομία ανακάλυψε 24 κιλά κοκαΐνης στην αποσκευή χειρός της.

Η Γκαλιάρντι, ηλικίας 30 ετών, είναι γνωστή με το παρατσούκλι "Η Λευκή Κυρία" στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης καθώς για πρώτη φορά την είχαν παρατηρήσει να βγαίνει από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος του Μπερλουσκόνι ντυμένη στα λευκά.

Το 2010 η παρουσία της στην αντιπροσωπεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε θεωρηθεί περίεργη. Είχε εξηγηθεί ως μια ανταμοιβή για την εργασία που προσέφερε στην προεκλογική εκστρατεία ενός πολιτικού της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποστηρικτή του Μπερλουσκόνι.

Ο Μπερλουσκόνι, 77 ετών, έχει ήδη παραδεχθεί ότι απολαμβάνει να περνά το χρόνο του με νεότερες γυναίκες. Η σημερινή του σύντροφος, η Φραντσέσκα Πασκάλε, είναι κατά 49 χρόνια νεότερή του. Ο Μπερλουσκόνι έχει ασκήσει έφεση κατά της καταδίκης του για προαγωγή ανήλικης στην πορνεία κατά τη διάρκεια των διάσημων πάρτι "Μπούνγκα-Μπούνγκα" που διοργάνωνε.

Η εφημερίδα Ιλ Φάτο Κουοτιντιάνο σημείωσε ότι ο σύντροφος μιας άλλης γυναίκας που συνδέεται με τον Μπερλουσκόνι, της Μαριστέλ Πολάνκο, το 2011 καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη αφού κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών —η αστυνομία τον συνέλαβε με 12 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network