Επική γκάφα στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Επική γκάφα στο εξώφυλλο του Vanity Fair
VANITYFAIR

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα του περιοδικού Vanity Fair, εξελίχθηκε σε καταστροφή, εξαιτίας μίας απροσεξίας κατά την επεξεργασία της εικόνας

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα του περιοδικού Vanity Fair, εξελίχθηκε σε καταστροφή, εξαιτίας μίας απροσεξίας κατά την επεξεργασία της εικόνας.

Το δημοφιλές περιοδικό ετοίμασε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά εξώφυλλα του για να γιορτάσει τα 24 χρόνια κυκλοφορίας του, φωτογραφίζοντας μαζί, σημαντικές προσωπικότητες που έχουν υποστηρίξει το κίνημα #meToo. Ανάμεσά τους, η Όπρα Γουίνφρεϋ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ Χανκς, ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Την φωτογράφιση ανέλαβε, φυσικά, η φωτογράφος των διασήμων Αν Λίμποβιτς.

ADVERTISING

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση(αρνητική) έκανε το λάθος κατά την επεξεργασία της φωτογραφίας του εξωφύλλου, η οποία παρουσιάζει την Ρις Γουίδερσπουν με τρία πόδια!

Επική γκάφα στο εξώφυλλο του Vanity Fair
© ANNIE LEIBOVITZ / VANITY FAIR

Σε άλλη φωτογραφία, η Όπρα Γουίνφρεϊ, που αγκαλιάζει την Γουίδερσπουν, εμφανίζεται να έχει τρία χέρια!

Επική γκάφα στο εξώφυλλο του Vanity Fair
© MATTHIAS GAGGL / VANITY FAIR

Την γραφιστική αυτή αποτυχία σχολίασαν στο twitter οι δύο πρωταγωνίστριες.

Επική γκάφα στο εξώφυλλο του Vanity Fair
SHARE:

24Media Network