Μαθήματα “άνεσης”: Ο Μπόρις Τζόνσον κλείστηκε σε ψυγείο για να αποφύγει δημοσιογράφο

Μαθήματα “άνεσης”: Ο Μπόρις Τζόνσον κλείστηκε σε ψυγείο για να αποφύγει δημοσιογράφο
Προεκλογική καμπάνια Μπόρις Τζόνσον AP

Απίστευτο περιστατικό On air. Ο Μπόρις Τζόνσον κρύφτηκε σε ένα ψυγείο προκειμένου να αποφύγει ρεπόρτερ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Βρετανία για τις αυριανές βουλευτικές εκλογές και οι υποψήφιοι, τις τελευταίες ώρες “τα δίνουν όλα”, σε μία προσπάθεια να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ένας από όσους επιδιώκουν να κερδίσουν την πλειοψηφία στο βρετανικό Κοινοβούλιο, σε μία κίνηση λαϊκισμού, βγήκε στους δρόμους και μοίρασε γάλατα στον κόσμο.

Κάποια στιγμή, ένας δημοσιογράφος που τον εντόπισε, πήγε κοντά του προκειμένου να τον βιντεοσκοπήσει και να τον μεταδώσει live στη δημοφιλή πρωινή εκπομπή Good Morning Britain με παρουσιαστή τον πρώην αρχισυντάκτη της Daily Mirror, Πιρς Μόργκαν.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λινς. Ο ρεπόρτερ πήγε να πλησιάσει τον Τζόνσον, ο οποίος εκείνη την ώρα κρατούσε ένα καφάσι με γάλατα και τον ρώτησε εάν θέλει να βγει στην εκπομπή. Ως απάντηση, ένας άνδρας της ασφάλειας του Τζόνσον εμφανίστηκε μπροστά του και ακούστηκε να λέει: ” Να πάρει η ευχή, γ@ο μου!”. Την ίδια στιγμή, ο Μπόρις Τζόνσον, για να αποφύγει τις κάμερες απάντησε: “Θα είμαι μαζί σας σε ένα λεπτό” και στη συνέχεια μπήκε μέσα στο ψυγείο με τα γάλατα.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής έμειναν άφωνοι μόλις είδαν το σκηνικό σε λάιβ μετάδοση.

Ο Πιρς Μόργκαν αργότερα έγραψε στο twitter: «Η δειλία δεν βοήθησε ποτέ κανέναν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα