news 24/7

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ειδήσεις σχετικά με τις εκλογές στην Μεγάλη Βρετανία.

Γιούρι Γκέλερ

Γιούρι Γκέλερ: Έκανε αίτηση για να γίνει κατάσκοπος του Μπόρις Τζόνσον!

Ο Γιούρι Γκέλερ απάντησε στην ανοιχτή πρόσκληση για "απροσάρμοστους και φρικιά" και ισχυρίζεται πως με τις "δυνάμεις" του βοήθησε τον Τζόνσον να κερδίσει τις εκλογές.

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον στο συνέδριο του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας

Το Brexit φεύγει, το Scotexit έρχεται

Οι Σκοτσέζοι πιέζουν ασφυκτικά και απαιτούν δεύτερο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας. Το ξεκάθαρο αίτημα της Νίκολα Στέρτζον .

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν

Βρετανία: Ο Κόρμπιν ζητά συγγνώμη για την ήττα των Εργατικών στις εκλογές

Ο ηγέτης των Εργατικών ζητά συγγνώμη από τους ψηφοφόρους για τα πολύ κακά αποτελέσματά του στις βρετανικές εκλογές. Ο Τζέρεμι Κόρμπιν υποσχέθηκε να παραιτηθεί στις αρχές του έτους.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον

Εκλογές στη Βρετανία: Ο θριαμβευτής Τζόνσον στα Ανάκτορα - Ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Οπως προβλέπεται από το Σύνταγμα της χώρας, ο Μπόρις Τζόνσον μετέβη στα Ανάκτορα για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Πεζοί στη Γέφυρα του Λονδίνου

Brexit: Τι πρέπει να προσέξουν οι Έλληνες που μένουν στη Μεγάλη Βρετανία

Για τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία ή την επισκέπτονται αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα, ενώ οι οικονομικές εξελίξεις που θα φέρει το Brexit θα κάνουν πιο ακριβή τη χώρα.

Άλι Μιλάνι

Άλι Μιλάνι: Ποιος είναι ο 25χρονος μετανάστης που απειλεί να εκθρονίσει τον Τζόνσον

Ο νεαρός ακτιβιστής που μισεί τον Μπόρις Τζόνσον και που μάχεται για την κατάργηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια και για την προστασία του περιβάλλοντος. Λίγα λόγια για αυτόν.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

Βρετανία: Προβάδισμα 8 εκατοστιαίων μονάδων έχουν οι Συντηρητικοί έναντι των Εργατικών

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν το 34% των προτιμήσεων, οι Εργατικοί το 26% και το φιλοευρωπαϊκό κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών το 19%

Χάος στη Μ. Βρετανία: Ο ηττημένος Τζόνσον παίζει τα ρέστα του για Brexit χωρίς συμφωνία - Όλα τα σενάρια

Χάος στη Μ. Βρετανία: Ο ηττημένος Τζόνσον παίζει τα ρέστα του για Brexit χωρίς συμφωνία - Όλα τα σενάρια

Η Βουλή των Κοινοτήτων είπε νέο "όχι" στην πρόταση του Μπόρις Τζόνσον για προκήρυξη πρόωρων εκλογών και ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε το κλείσιμό της έως τις 14 Οκτωβρίου. Η Μεγάλη Βρετανία οδηγείται σε νέο αδιέξοδο όσον αφορά στο Brexit.

Brexit

Brexit: "Στο συρτάρι" το νομοσχέδιο αποχώρησης

"Το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, που επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί, θα μείνει προς το παρόν στο συρτάρι και το θέμα αναμένεται να διαχειριστεί ο επόμενος πρωθυπουργός, που θα διαδεχτεί την Τερέζα Μέι", δήλωσε εκπρόσωπος της Τερέζα Μέι.

Ευρωεκλογές 2019

Ευρωεκλογές 2019: Τα επόμενα βήματα - Οι κρίσιμες αποφάσεις και οι ημερομηνίες

Οι σημαντικότεροι επόμενοι σταθμοί όπως τις καταγράφει σε σημερινό τηλεγράφημά του το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA). Από την άτυπη Σύνοδο στην τελευταία ημέρα θητείας του Γιούνκερ.

Ουγγαρία

Ευρωεκλογές: Φωτογραφικό ταξίδι στις κάλπες της Ευρώπης

Άνθρωποι από διαφορετικές χώρες, που ενστερνίζονται άλλες απόψεις, κουλτούρες, παραδόσεις, που έχουν άλλον τρόπο σκέψης και όμως κάτι κοινό τους συνδέει: Προσήλθαν στις κάλπες στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών.

Εκλογικό κέντρο Βρετανίας

Ευρωεκλογές 2019: Ψήφισαν οι Έλληνες της Μ. Βρετανίας

Έντονη η παρουσία Ελλήνων ψηφοφόρων στις εκλογές της Βρετανίας που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο βράδυ. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων Ελλήνων φέτος ήταν 1.404, ενώ αντίστοιχα στις ευρωεκλογές του 2014 ήταν 629.

Βρετανία εκλογές

Ευρωεκλογές 2019: Διαμαρτυρίες Ευρωπαίων πολιτών για αδυναμία άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος στη Βρετανία

Διαμαρτυρίες για περιστατικά πολλών Ευρωπαίων πολιτών που, ενώ προσήλθαν στις κάλπες, δεν κατάφεραν να ψηφίσουν λόγω "κακής διαχείρισης" από τα τοπικά συμβούλια.

Εκλογές Βρετανία

Ευρωεκλογές: Οι Βρετανοί ψηφίζουν εν μέσω Brexit

Ξεκίνησε η διεξαγωγή των ευρωεκλογών στη Βρετανία με προβλήματα πολλών ψηφοφόρων που λόγω γραφειοκρατικών λαθών δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν, με έντονη την πόλωση για το Brexit και την ηγεσία της Τερέζα Μέι να κρέμεται από μία κλωστή.

Σκληρή υποδοχή του 'βρετανικού ατυχήματος' στις Βρυξέλλες

Σκληρή υποδοχή του 'βρετανικού ατυχήματος' στις Βρυξέλλες

Οι πρώτες αντιδράσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το Brexit παραπέμπουν σε σκλήρυνση της στάσης της Ευρώπης απέναντι στην Βρετανία, μετά από το 'θολό' εκλογικό αποτέλεσμα

Αλλάζουν τα δεδομένα για το Brexit

Αλλάζουν τα δεδομένα για το Brexit

Χάνοντας την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, η επικεφαλής των Συντηρητικών δυσχέρανε την ικανότητά της να επιβάλει τη γραμμή της στη διάρκεια των συζητήσεων με τις Βρυξέλλες. Με τη Μέι αποδυναμωμένη, θα αλλάξουν τα δεδομένα στις διαπραγματεύσεις