Επικυρώθηκε από τον Τραμπ ο νόμος για τη φορολογική μεταρρύθμιση

President Donald Trump speaks on national security Monday, Dec. 18, 2017, in Washington. Trump says his new national security strategy puts "America First." (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump speaks on national security Monday, Dec. 18, 2017, in Washington. Trump says his new national security strategy puts "America First." (AP Photo/Evan Vucci) AP

Ο Τραμπ υπέγραψε τον νόμο στο Οβάλ Γραφείο, προτού αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επικύρωσε σήμερα τον νόμο για τη μείωση των φόρων στις εταιρείες και τα νοικοκυριά, τον οποίο ενέκρινε το Κογκρέσο αυτήν την εβδομάδα και θα εφαρμοστεί από το 2018.

Ο Τραμπ υπέγραψε τον νόμο στο Οβάλ Γραφείο ενώπιον φωτορεπόρτερ, προτού αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο ιδιωτικό κλαμπ του, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας.

"Θέλαμε να περιμένουμε μέχρι τις 7 ή 8 Ιανουαρίου για την επίσημη τελετή, αλλά όλες οι τηλεοράσεις ρωτούσαν αν θα τηρούσα την υπόσχεσή μου να τον επικυρώσω πριν από τα Χριστούγεννα κι έτσι ζήτησα αμέσως να την ετοιμάσουν" είπε ο ίδιος ο Τραμπ. Όπως εξήγησε, "μια μέση τετραμελής οικογένεια που βγάζει 75.000 δολάρια ετησίως θα δει τους φόρους της να μειώνονται κατά περισσότερα από 2.000 δολάρια".

"Θα αρχίσουν να το βλέπουν τον Φεβρουάριο", πρόσθεσε.

Ο Τραμ επικύρωσε επίσης ένα ξεχωριστό διάταγμα που αφορά την προσωρινή χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους μέχρι τις 19 Ιανουαρίου. Το κείμενο αυτό προβλέπει επίσης την επένδυση πάνω από 4 δισεκατομμύριων δολαρίων για την αγορά πυραύλων και την κατασκευή μιας νέας βάσης πυραύλων στην Αλάσκα.

(Φωτό: AP Photo/Evan Vucci)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ: Επιστρέφουμε στην Αμερική το μεγαλείο της

Αναβάλλει το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή ο Πενς

SHARE:

24Media Network