Επιστολή Μπάιντεν στους Δημοκρατικούς: “Παραμένω στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν (AP Photo/Matt Kelley)

Ο Τζο Μπάιντεν είπε στους Δημοκρατικούς του Κογκρέσου, με επιστολή του, ότι θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος για την προεδρία παρά τις αυξανόμενες ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του.

Επιστολή με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει στην εκλογική κούρσα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, παρά την ανησυχία για την υγεία του, έστειλε ο Τζο Μπάιντεν στους Δημοκρατικούς.

«Θέλω να ξέρετε ότι παρά τις φήμες που διαρρέουν στον Τύπο και αλλού, δεσμεύομαι να παραμείνω σε αυτόν τον αγώνα, να τρέξω για αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους και να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε ο Μπάιντεν στην επιστολή, σύμφωνα με το CNN.

Στο μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος θα συνεχίσει τις επαφές του με τους Δημοκρατικούς, όπως τονίζει μέλος της προεκλογικής του εκστρατείας, ενόψει μιας κρίσιμης για την υποψηφιότητά του εβδομάδας, καθώς και της συνεδρίασης των εκλεγμένων Δημοκρατικών την Τρίτη, όπου θα συζητηθεί η στρατηγική που θα χαράξουν μέχρι τις εκλογές.

Σημειώνεται πως αύριο αναμένεται να συνεδριάσει, επίσης, το Κογκρέσο για πρώτη φορά μετά το ντιμπέιτ, που προκάλεσε νέα ανησυχία για την ικανότητα του Μπάιντεν να νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά και να καταφέρει να κυβερνήσει για ακόμη τέσσερα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα