Επίθεση στο Μάντσεστερ: Γυναίκα η έκτη συλληφθείσα για την υπόθεση

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Γυναίκα η έκτη συλληφθείσα για την υπόθεση
A child places flowers in a square in central Manchester, Britain, Wednesday, May 24, 2017, after the suicide attack at an Ariana Grande concert that left more than 20 people dead and many more injured, as it ended on Monday night at the Manchester Arena. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Οι αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα, στην έκτη κατά σειρά σύλληψη υπόπτου σε σχέση με την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε αργά σήμερα την σύλληψη μιας γυναίκας, στην έκτη κατά σειρά σύλληψη υπόπτου που πραγματοποίησαν οι αρχές σε σχέση με την επίθεση αυτοκτονίας Μάντσεστερ, όπου έχασαν την ζωή τους 22 άνθρωποι.

Η σύλληψη της γυναίκας έγινε έπειτα από έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων σήμερα το βράδυ στην περιοχή του Μπλάκλεϊ, μια γειτονιά στο βόρειο τμήμα της πόλης, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, χωρίς να αναφέρουν το όνομα και την ηλικία της γυναίκας.

Πέντε άνδρες έχουν ήδη συλληφθεί χθες και σήμερα ως μέρος της έρευνας για την επίθεση.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, τόσο ο πατέρας, όσο και ο 20χρονος αδελφός του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ Αρένα,  συνελήφθησαν στην Τρίπολη της Λιβύης. Ο αδελφός μάλιστα του βομβιστή αυτοκτονίας ομολόγησε μετά τη σύλληψή του ότι γνώριζε για την προετοιμασία της επίθεσης και ότι είναι και ο ίδιος μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε μια μονάδα των υπηρεσιών ασφαλείας της Λιβύης.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/AP Photo/Emilio Morenatti

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα