Σ. Ερεκάτ: Σε νοσοκομείο του Ισραήλ με κορονοϊό ο γενικός γραμματέας της PLO

Σ. Ερεκάτ: Σε νοσοκομείο του Ισραήλ με κορονοϊό ο γενικός γραμματέας της PLO
Ο Σάεμπ Ερεκάτ AP

Η υγεία του Σάεμπ Ερεκάτ επιδεινώθηκε γεγονός που τον ανάγκασε να προτιμήσει τη διακομιδή σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής των Παλαιστινίων Σάεμπ Ερεκάτ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, διακομίστηκε την Κυριακή με ασθενοφόρο από το σπίτι του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε νοσοκομείο του Ισραήλ για θεραπεία καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, ανακοίνωσε η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO).

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 65χρονο Ερεκάτ να διακομίζεται πάνω σε φορείο μέσα σε ισραηλινό ασθενοφόρο έξω από το σπίτι του στην Ιεριχώ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Ο Ερεκάτ, ο οποίος είναι επίσης γενικός γραμματεάς της PLO, ανακοίνωσε στις 8 Οκτωβρίου ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Υπάρχει αυξημένη ανησυχία για την υγεία του επειδή το 2017 είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα στις ΗΠΑ.

“Μετά την μόλυνσή του με κορονοϊό και εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει στο αναπνευστικό του σύστημα, η κατάσταση του δρα Ερεκάτ απαιτεί τώρα ιατρική νοσοκομειακή φροντίδα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Διαπραγματευτικών Σχέσεων της PLO.

Η ίδια πηγή ανακοίνωσε ότι ο Ερεκάτ θα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, αλλά δεν διευκρίνισε σε ποιό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα