Ερντογάν: Ακύρωσε ομιλία του - Όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη ομιλία του Ερντογάν στην Προύσα, η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω "κωλύματος" του Τούρκου προέδρου. Οι φήμες στα τουρκικά μέσα για την υγεία του.

Αν και όλα ήταν έτοιμα για την ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Προύσα, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη, η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του Τούρκου προέδρου.

Όπως έκαναν γνωστό τοπικοί βουλευτές που είχαν φροντίσει τις προηγούμενες ημέρες ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για την υποδοχή του Ερντογάν, ο ΤΟύρκος πρόεδρος ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του AKP Ρεφίκ Οζέν υποστήριξε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω "κοινού κρυολογήματος" του προέδρου.

«Η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο» τόνισε ο Οζέν, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία.

Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες για τη συγκέντρωση λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, δηλαδή περίπου 145.000 ευρώ.

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε από τον επικεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε:

“Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας.”

Όπως είπε ο βουλευτής Οζέν ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά με εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού καναλιού της Προύσας, ο πρόεδρος Ερντογάν δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα προγράμματα λόγω της αδιαθεσίας του.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK