Ερντογάν εκτός ορίων: Ο Μητσοτάκης κάνει ανοησίες

Ερντογάν εκτός ορίων: Ο Μητσοτάκης κάνει ανοησίες
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια δηλώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ανοησίες στο χειρισμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Φαίνεται ότι το έχει κάτι σαν γούρι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μην αφήνει να περάσουν ούτε καν μερικές ώρες από την προηγούμενη επίθεση προς την Ελλάδα για να εξαπολύσει την επόμενη.

Μόνο που αυτή τη φορά ο Τούρκος πρόεδρος ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειας λέγοντας με χαρακτηριστικό θράσος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ανοησίες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας “Sabah” ο Ερντογάν αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της διάσκεψης του Βερολίνου για το λιβυκό, ένας από τους συμμετέχοντες ηγέτες τον πλησίασε και του είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να “ξεπαγώσει” τις σχέσεις της Ελλάδα με την Τουρκία.

“Πρώτα καλεί τον Χαφτάρ στην Ελλάδα και εν συνεχεία θέλει να έχει καλύτερες σχέσεις μαζί μας. Αυτά είναι ανοησίες” είπε ο Ερντογάν ο οποίος έθεσε και όρο για εκ νέου συνάντηση με τον Ελληνα Πρωθυπουργό.

“Αυτό το λάθος πρέπει να διορθωθεί. Μετά, μία συνάντησή μαζί του θα είναι πολύ εύκολη” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Ως γνωστό, στη Λιβύη ο Ερντογάν και η Τουρκία στηρίζουν την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας υπό τον Φαγέζ αλ Σάρατζ με τον οποίο υπέγραψαν και τα μνημόνια για τις θαλάσσιες ζώνες τα οποία τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρωπαϊκή Ενωση έχουν χαρακτηρίσει παράνομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα