Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε με το Oruc Reis

Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε με το Oruc Reis
Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

Στη γνωστή ρητορική, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Κυριακή ότι η δραστηριότητα του Oruc Reis θα συνεχιστεί.

Από τη Σαμψούντα όπου βρέθηκε την Κυριακή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε τη συνέχισε της δραστηριότητας όλων των ερευνητικών πλοίων του τουρκικού στόλου, μεταξύ αυτών και του Oruc Reis για το οποίο εκδόθηκε το Σάββατο νέα τουρκική Navtex.

O Τούρκος πρόεδρος, όπως αναφέρει το Militaire, τόνισε τα εξής: “Σε κάθε μεγάλο αγώνα, όπως και σε κάθε μεγάλο άλμα, φυσικά θα πληρώνουμε το τίμημα. Δώσαμε μάρτυρες στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, στην απόπειρα πραξικοπήματος και στις διασυνοριακές επιχειρήσεις, αλλά να θυμόμαστε ότι κάθε μάρτυρας σημαίνει ότι η γη είναι η πατρίδα μας.

Οι επιθέσεις στην οικονομία μας είχαν κόστος, αλλά αυτές οι δαπάνες δεν έγιναν άσκοπα. Κινούμαστε γρήγορα για να επιτύχουμε τους στόχους μας, μας επιβράβευσαν σε ορισμένες περιοχές…Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τις υπηρεσίες μας στη χώρα μας την προσεχή περίοδο. Θα συνεχίσουμε με τα Oruç Reis, Fatih, Koca Yusuf, και Kanuni και Yavuz. Ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι πολύ διαφορετικό με τις σεισμικές έρευνες και τις γεωτρήσεις”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα