Έσφαξε την μητέρα του γιατί δεν μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό

Κοτόπουλο με κάρυ - Φωτό αρχείου
Κοτόπουλο με κάρυ - Φωτό αρχείου AP

Τις αγόρασε τα υλικά, της ζήτησε να του μαγειρέψει κοτόπουλο με κάρυ. Όταν επέστρεψε σπίτι το φαγητό δεν ήταν έτοιμο και ο αλκοολικός γιος έσφαξε την μητέρα του, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη της Ινδίας.

Οικογενειακή τραγωδία στην Ινδία, όπου γιος έσφαξε την μητέρα του για ένα πιάτο φαγητό! Για την ακρίβεια για ένα φαγητό, το αγαπημένο του, που η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να του μαγειρέψει, πληρώνοντάς το με τη ζωή της.

Δράστης του εγκλήματος είναι ο Bejjam Kishore, ένας 45χρονος αλκοολικός, ο οποίος γύρισε από τα ψώνια έχοντας αγοράσει τα υλικά για το αγαπημένο του φαγητό, κοτόπουλο με κάρυ, αφήνοντάς τα στην 80χρονη μητέρα του για να του μαγειρέψει.

ADVERTISING

Στη συνέχεια βγήκε για να πιεί. Όταν επέστρεψε σπίτι και διαπίστωσε ότι το φαγητό δεν ήταν έτοιμο εξαγριώθηκε, διαπληκτίστηκε με την ηλικιωμένη γυναίκα, πήρε ένα μαχαίρι και την έσφαξε.

Οι γείτονες, που άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει απελπισμένη για βοήθεια, ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν πια αργά.

Ο άνδρας ζούσε με την μητέρα του, καθώς η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει μαζί με τα παιδιά τους, εξαιτίας του εθισμού του με το αλκοόλ.

SHARE:

24Media Network