Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον και την νεογέννητη πριγκίπισσα. Οι πρώτες φωτογραφίες

default image

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, περίπου 10 ώρες μετά τον ερχομό του στον κόσμο, έκανε το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας (vids+pics)

Στο σπίτι του, το παλάτι του Κένσινγκτον βρίσκεται από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (02/05) το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, το οποίο έφερε στον κόσμο λίγες ώρες νωρίτερα η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και η νεογέννητη πριγκίπισσα έκαναν αρχικά μια σύντομη εμφάνιση στους αμέτρητους δημοσιογράφους, που είχαν “κατασκηνώσει” έξω από το μαιευτήριο, προκειμένου να καλύψουν το ευχάριστο γεγονός. Στη συνέχεια μπήκαν και πάλι μέσα, για να αποχωρήσουν οριστικά λίγη ώρα αργότερα.

Το βρέφος γεννήθηκε στις 10:34 πμ ώρα Ελλάδας, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, παρών στον τοκετό ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και το βρέφος ζυγίζει 3,7 κιλά.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη σήμερα το πρωί στις 08:00 ώρα Ελλάδος στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Αμέσως ενημερώθηκαν οι οικογένειες του Ουίλιαμ και της συζύγου του, περιλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Καρόλου και του πρίγκιπα Χάρι.

Η νεογέννητη θα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό της Τζορτζ, τον πατέρα της Ουίλιαμ και τον παππού της Κάρολο– η υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ κορίτσι.

Τη γέννησή της ανήγγειλε ένας ντελάλης. Με βάση την παράδοση, η επίσημη ανακοίνωση έγινε με σημείωμα που αναρτήθηκε στο προαύλιο του Μπάκιγχαμ. Έξω από το μαιευτήριο ήταν συγκεντρωμένο πλήθος που ξέσπασε σε πανηγυρισμούς όταν ανακοινώθηκε η είδηση.

Η μικρή θα είναι η πρώτη που θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας για 25 χρόνια, ενώ τόσο ψηλά στη σειρά διαδοχής δεν έχει γεννηθεί κορίτσι τα τελευταία σχεδόν 65 χρόνια, από τότε που γεννήθηκε η πριγκίπισσα Άννα.

Πριγκίπισσα του Κέμπριτζ έχει να γεννηθεί εδώ και 182 χρόνια–η τελευταία ήταν η εγγονή του Γεωργίου του Γ’, η πριγκίπισσα Μαρία Αδελαΐδα του Κέμπριτζ, που γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, το 1833.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο δούκας και η δούκισσα έστειλαν πρωινό σε περίπου δέκα φανατικούς υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει έξω από το μαιευτήριο: δύο συσκευασίες με κρουασάν και γλυκίσματα τυλιγμένες με ροζ κορδέλα, γεγονός που προκάλεσε σενάρια για το φύλο του παιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα