Ευχές στους Χριστιανούς έστειλε ο Ερντογάν

Ευχές στους Χριστιανούς έστειλε ο Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχήθηκε στους χριστιανούς πολίτες για τα Χριστούγεννα, κάνοντας λόγο για σεβασμό και ενίσχυση του κλίματος αλληλεγγύης στη χώρα του.

Ευχές στους Χριστιανούς πολίτες για τα Χριστούγεννα έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με γραπτό μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της τουρκικής προεδρίας στο Twitter.

Στο μήνυμά του έκανε λόγο για σεβασμό και για ενίσχυση του κλίματος αλληλεγγύης στη χώρα του.

“Εύχομαι ολόψυχα στους Χριστιανούς πολίτες μας επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων. Η χώρα, στην οποία ζούμε, έχει υπάρξει επί χιλιάδες χρόνια η γη της ειρήνης, της ηρεμίας και των αξιόπιστων ανθρώπων και φιλοξενεί έναν αρχαίο πολιτισμό, βασισμένο στην αγάπη και το σεβασμό ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας, φυλής ή σέκτας”, τόνισε στη δήλωση του ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε τις ευχές του, λέγοντας: “Εύχομαι τα Χριστούγεννα που γιορτάζονται από τους χριστιανούς πολίτες μας, από διάφορες σέχτες, παραδόσεις και εκκλησίες του χριστιανισμού, να οδηγήσουν στην ενίσχυση του κλίματος αλληλεγγύης στην Τουρκία. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις συγχαίρω όλους τους χριστιανούς πολίτες στον κόσμο και τους εύχομαι υγεία και ευημερία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα