Φιλαράκια: Πρωτότυπα σενάρια βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων – Τι θα απογίνουν

Διαβάζεται σε 2'
Φιλαράκια: Πρωτότυπα σενάρια βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων – Τι θα απογίνουν
Τα Φιλαράκια AP Photo/Reed Saxon, File

Χειρόγραφα κείμενα από διπλό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς “Φιλαράκια” ανακτήθηκαν από κάδο απορριμμάτων.

Πρωτότυπα σενάρια από δύο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς “Φιλαράκια” που γυρίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο διασώθηκαν από κάδο απορριμμάτων.

Τα προσχέδια του τελικού διπλού επεισοδίου της τέταρτης σεζόν ανακτήθηκαν το 1998 από ένα μέλος του προσωπικού των “Fountain Studios”, στο Wembley, όπου γυρίστηκαν τα δύο επεισόδια.

Τα έγγραφα αυτά αναμένεται να δημοπρατηθούν, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με την Amanda Butler, των δημοπρασιών Hanson Ross, “θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί ώστε να μην διαρρεύσει το τέλος”.

Τα σενάρια αναμένεται να πουληθούν μεταξύ 600 και 800 λιρών.

Το τελευταίο διπλό επεισόδιο του τέταρτου κύκλου είχε τίτλο “The One With Ross’s Wedding” και γυρίστηκαν στην Αγγλία, με τη συμμετοχή των πέντε (εκ των έξι) πρωταγωνιστών.

Ο άνθρωπος που τα εντόπισε εργαζόταν στα στούντιο Fountain μέχρι το 1999 και τα είχε κρατήσει σε ένα συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι του. “Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν σε ποιο μέλος του καστ μπορεί να ανήκαν”, είπε. “Όταν πήγα να καθαρίσω το γραφείο μου, σκούπισα τα πάντα και ξέχασα ότι ήταν εκεί. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να τα είχα πετάξει”.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου, μαζί με ένα φούτερ της παραγωγής και ένα σετ DVD Friends.

Ακόμη δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκουν τα σενάρια, αλλά πιθανότατα ήταν κάποιος από το καστ ή το συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής. “Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο για κάποιον John Lanzer, ο οποίος είναι σκηνογράφος, οπότε πιθανόν να ήταν δικά του”, είπε η Amanda Butler.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα