Φιλιππίνες: Ειδικός φιδιών επιχείρησε να “φιλήσει” κόμπρα και σκοτώθηκε

Φιλιππίνες: Ειδικός φιδιών επιχείρησε να “φιλήσει” κόμπρα και σκοτώθηκε
Κόμπρα pixabay

Ένας 62χρονος Φιλιππινέζος ισχυριζόταν ότι είχε ανοσία στο δηλητήριο των φιδιών αλλά η κόμπρα, την οποία επιχείρηση να "φιλήσει", απέδειξε ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Φρικτό θάνατο είχε ένας ειδικός φιδιών στις Φιλιππίνες που ισχυριζόταν ότι έχει ανοσία στο δηλητήριό τους, καθώς τον δάγκωσε κόμπρα ενώ προσπαθούσε να την φιλήσει.

O 62χρονος είχε πιάσει προ ημερών την φιλιππινέζικη κόμπρα και υποστήριζε ότι την είχε εξημερώσει. Την ώρα που έκανε επίδειξη του θανατηφόρου ερπετού σε γείτονές του, το πλησίασε κοντά στο στόμα του, προσποιούμενος ότι το φιλούσε. Τότε το φίδι τον δάγκωσε στη γλώσσα, με τον άνδρα να ουρλιάζει από τον πόνο και να καταρρέει.

Αστυνομία και γιατροί έσπευσαν να βοηθήσουν τον 62χρονο, αλλά ήταν αργά. Κηρύχθηκε νεκρός, με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι το σώμα του ήταν ήδη άκαμπτο από την επίδραση του δηλητηρίου.

Να σημειωθεί ότι η φιλιππινέζικη κόμπρα αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα πιο θανατηφόρα φίδια στον κόσμο, με το δηλητήριό της να επιτίθεται στο αναπνευστικό σύστημα του θύματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα