Φινλανδία: Επίθεση με πυροβολισμοί – Ένας νεκρός και 9 τραυματίες

Φινλανδία: Επίθεση με πυροβολισμοί – Ένας νεκρός και 9 τραυματίες
Φινλανδία, Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο ASSOCIATED PRESS

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε επαγγελματικό λύκειο που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στη Φιλανδία. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε έναν νεκρό και εννέα τραυματίες.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα σε ένα επαγγελματικό λύκειο που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κουόπιο της ανατολικής Φινλανδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η σορός ενός ανθρώπου βρέθηκε στους χώρους του επαγγελματικού λυκείου στο εμπορικό κέντρο Χέρμαν του Κουόπιο» ανέφερε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter. Δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το τι συνέβη ή τι προκάλεσε τη βία.

Η ιστοσελίδα έγραψε ότι η αστυνομία άνοιξε πυρ όταν ένας άνδρας κραδαίνοντας ένα σπαθί εισήλθε στους χώρους του εμπορικού κέντρου. Ο μοναδικός ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία που τοποθέτησε αστυνομικές κορδέλες γύρω από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

“Σύμφωνα με τις παρούσες πληροφορίες, το περιστατικό στην Κουόπιο σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του επαγγελματικού λυκείου Σάβο, μέσα στο εμπορικό κέντρο Χέρμαν”, πρόσθεσε η αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα