Φοιτητές πηδάνε από τα παράθυρα όταν η αστυνομία διαλύει το παράνομο πάρτυ τους

Φοιτητές πηδάνε από τα παράθυρα όταν η αστυνομία διαλύει το παράνομο πάρτυ τους
Φοιτητές πηδάνε από τα παράθυρα όταν η αστυνομία διαλύει το παράνομο πάρτυ τους twitter @imjustbait

Φοιτητές του πανεπιστημίου του Σάλφορντ βιντεοσκοπήθηκαν να πηδάνε έξω από τα παράθυρα όταν η ασφάλεια διέλυσε το παράνομο πάρτυ τους, φοιτητικές εστίες.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Σάλφορντ στην Μεγάλη Βρετανία βιντεοσκοπήθηκαν να πηδάνε από τα παράθυρα του πρώτου ορόφου, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την ασφάλεια που τους διέλυσε το πάρτυ.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φοιτητές σκαρφαλωμένους έξω από τα παράθυρα των φοιτητικών εστιών, να πηδάνε από τις προεξοχές ύψους 3,5 μέτρων καθώς οι φίλοι τους προσπαθούν να τους πιάσουν.

Τουλάχιστον δύο φαίνεται να προσγειώνονται “οδυνηρά” στο έδαφος.

“Το νοσοκομείο του Σταλφορντ θα είναι γεμάτο το πρωί”, ακούγεται να λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον Independent, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ είπε ότι γνώριζε για το βίντεο και ότι “αναλαμβάνεται δράση”.

“Το Πανεπιστήμιο παίρνει αυτό το θέμα απίστευτα σοβαρά και έχει γράψει στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες”.

Δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε το βίντεο, αλλά το Σάλφορντ βρίσκεται σε lockdown, πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται στους ανθρώπους να “αναμιγνύονται” με άλλα νοικοκυριά σε εσωτερικούς χώρους.

Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, στο Σάλφορντ, οι παμπ και τα μπαρ πρέπει να κλείσουν και οι κάτοικοι να πάψουν να ταξιδεύουν έξω από την περιοχή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα