Φωτίστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας: “Μείνετε σπίτι – Μείνετε ασφαλείς”

Φωτίστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας: “Μείνετε σπίτι – Μείνετε ασφαλείς”
Φωτίστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας "Μείνετε σπίτι - Μείνετε ασφαλείς" AP

Το μήνυμα "Μείνετε σπίτι. Μείνετε ασφαλείς. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους μας κρατάνε υγιείς", εμφανίστηκε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, στο Κάιρο.

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (ή αλλιώς Πυραμίδα του Χέοπα) φωτίστηκε την Δευτέρα μεταδίδοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

“Μείνετε σπίτι. Μείνετε ασφαλείς. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους μας κρατάνε υγιείς” ήταν η επιγραφή που φώτισε την πάνω από 4.000 ετών πυραμίδα της Αιγύπτου.

Το μήνυμα που αποφάσισε να στείλει ο Υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων γράφτηκε στα Αραβικά και στα Αγγλικά, ενώ όπως είπε στους δημοσιογράφους “πρόκειται για μια πράξη ευγνωμοσύνης προς όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας και φροντίζουν ασθενείς που πάσχουν από τον Covid – 19, αλλά και προς τις υπηρεσίες ασφαλείας που συνεχίζουν τις περιπολίες κατά τη διάρκεια της επιβολής των μέτρων απαγόρευσης”, σύμφωνα με τον Αιγυπτιακό Independent.

Το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε τη Δευτέρα 47 νέα κρούσματα κορονοϊού και έναν νέο θάνατο, με τα επιβεβαιωμένα περιστατικά να φτάνουν τα 656 και οι νεκροί τους 41.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version