Φρίκη στην Ινδία. Δυο άνδρες ανακρίνονται για βιασμό και λιθοβολισμό 4χρονης

default image

Σοκ προκαλεί η ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών της Ινδίας, ότι ανακρίνουν δυο άνδρες για τον βιασμό και τον λιθοβολισμό ενός 4χρονου κοριτσιού κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί

Οι αστυνομικές αρχές της Ινδίας συνέλαβαν δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 4χρονης η οποία βρέθηκε αναίσθητη από τους γονείς της κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί.

Ο Βιτζάι Σινγκ, ο αξιωματικός που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, είπε ότι το κοριτσάκι βιάστηκε και λιθοβολήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

“Ανακρίνουμε τους δύο άνδρες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον πατέρα του θύματος να εξασφαλίσει την καλύτερη περίθαλψη για το παιδί του” είπε ο Σινγκ, σημειώνοντας ότι το κοριτσάκι ζούσε σε μια παραγκούπολη και ότι οι γονείς του είναι μεροκαματιάρηδες εργάτες.

Ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας το 2012 στην πρωτεύουσα της Ινδίας οδήγησε στην υιοθέτηση αυστηρότερων νόμων, όμως οι βιασμοί στη χώρα δεν έχουν μειωθεί. Από τις αρχές του έτους φέτος έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία του Νέου Δελχί περισσότεροι από 1.000 βιασμοί.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα