'Φροντιστήριο για έκτρωση'. Οι γυναίκες στη Χιλή παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους

'Φροντιστήριο για έκτρωση'. Οι γυναίκες στη Χιλή παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους

Νόμος στη Χιλή απαγορεύει τις εκτρώσεις και ως αντίδραση δημιουργούνται βίντεο που δείχνουν πως να πετύχεις μια νόμιμη έκτρωση. Ψηφίστε αν συμφωνείτε ή όχι με την σκληρή καμπάνια. (vids)

Ίσως μιλάμε για την πιο αμφιλεγόμενη καμπάνια που έχει γίνει έως τώρα. Ο μη κυβερνητικός οργανισμός στη Χιλή, ''Miles Chile'', έφτιαξε βίντεο που ουσιαστικά δείχνουν στις γυναίκες πως να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μια νόμιμη έκτρωση.

Αυτή η καμπάνια πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αντίδρασης στο νόμο που θέλει να περάσει η Χιλή για τις εκτρώσεις. Σύμφωνα με αυτό το νόμο οι αμβλώσεις θα είναι παράνομες εκτός αν: το έμβρυο είναι απίθανο να επιβιώσει, η γυναίκα έμεινε έγκυος μετά από βιασμό και αν η ζωή της γυναίκας βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το τελευταίο ''παραθυράκι'' χρησιμοποιήθηκε λοιπόν στα βίντεο που δείχνουν στις γυναίκες της Χιλής πως να χτυπήσουν ώστε να μπορούν να πετύχουν μια νόμιμη έκτρωση. Στο πρώτο η γυναίκα πέφτει ενώ φοράει χαλασμένα τακούνια, στο δεύτερο περιμένει το φανάρι ώστε να πέσει πάνω σε ένα αυτοκίνητο και στο τρίτο πέφτει από τις σκάλες.

Το περιεχόμενο των βίντεο είναι αρκετά σκληρό ( σε αυτό αποσκοπούν εξάλλου), ενώ όλα τελιώνουν με τη φράση '' στη Χιλή μια έκτρωση λόγω ατυχήματος είναι η μόνη που δεν θεωρείται ατύχημα''  :

Νόμιμη έκτρωση γιατί έπεσες φορώντας τακούνια

FqC9mHVwnV4&feature=youtu.be

 

Νόμιμη έκτρωση γιατί σε χτύπησε αμάξι

Lw8SFhOvEYU

 

Νόμιμη έκτρωση γιατί έπεσες από τις σκάλες

9AVozmOcBzo

 

Ο οργανισμός Miles Chile είναι κοντά στο να πετύχει το σκοπό του καθώς από ότι φαίνεται θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στο συγκεκριμένο νόμο.

Εσείς συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη καμπάνια ή όχι;

Πηγή: metro.co.uk

SHARE:

24Media Network