Γαλλία: Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy

Γαλλία: Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy
Η Μαρλέν Σιαπά AP

Στο εξώφυλλο του γαλλικού Playboy θα εμφανιστεί Γαλλίδα υφυπουργός Μαρλέν Σιαπά στις 8 Απριλίου. Η ίδια στην συνέντευξή της στο περιοδικό μιλάει για την ελευθερία των γυναικών, αλλά και τον φεμινισμό.

Η Μαρλέν Σιαπά, η Γαλλίδα υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της κυβέρνησης Μακρόν, φωτογραφήθηκε για την γαλλική έκδοση του Playboy, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η Γαλλίδα υφυπουργός πόζαρε για το εξώφυλλο του γαλλικού Playboy που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, 8 Απριλίου.

«Πρόκειται για ένα εξώφυλλο του Playboy που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Ακόμη και πριν να έχει καν δημοσιευτεί, προκαλεί αναστάτωση και πονοκέφαλο στους διαδρόμους της εξουσίας», σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ακόμη, θα υπάρχουν τέσσερις φωτογραφίες στις εσωτερικές σελίδες, στις οποίες η Μαρλέν Σιαπά ποζάρει με σέξι τρόπο και τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία.

«Είναι ντυμένη και φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες», υποστηρίζει σύμβουλος της υφυπουργού στη Le Parisien.

Η Μαρλέν Σιαπά έδωσε συνέντευξη στο Playboy και μιλάει για για την ελευθερία των γυναικών, αλλά και για τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα