“Γεια σου Ντιέγκο”! Ο Μαραντόνα στο τελευταίο του βίντεο έκανε ακόμα ένα παιδί ευτυχισμένο

“Γεια σου Ντιέγκο”! Ο Μαραντόνα στο τελευταίο του βίντεο έκανε ακόμα ένα παιδί ευτυχισμένο

Στο τελευταίο του βίντεο, ο Ντιέγκο καταγράφεται να χαιρετά μια γειτόνισσά του με το μικρό της παιδάκι. Το βίντεο της γειτόνισσας του Μαραντόνα προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών την Τετάρτη, προδομένος από την καρδιά του μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, τις πέρασε στο σπίτι του στη Tigre.

O Αργεντινός σταρ είχε καθημερινή φροντίδα από ανθρώπους της εμπιστοσύνης του. Στο τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε με πλάνα του, καταγράφεται από μια γειτόνισσά του, η οποία τον χαιρετά από το παράθυρο του σπιτιού της με το μικρό της γιο, με τον Ντιέγκο να απαντά στον χαιρετισμό.

Ο Μαραντόνα συνήθιζε να κάνει βόλτες στη γειτονιά του, το San Andrés, μαζί με τους φίλους του, όπως και φαίνεται στα παρακάτω πλάνα που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

 

 

 

Ο μικρός θαυμαστής του, ακούγεται να φωνάζει “hello Diego”, με εκείνον να απαντά. Λίγες ώρες αργότερα, πέθανε στον ύπνο του βυθίζοντας στη θλίψη τον πλανήτη που αγάπησε το ταλέντο και την τρέλα του.

Η σορός του θρυλικού Μαραντόνα μεταφέρθηκε στη Casa Rosada (Προεδρικό Μέγαρο), ενώ η κηδεία του θα γίνει στο ίδιο παρεκκλήσι, όπου είχε γίνει και πριν από δέκα χρόνια η κηδεία του πρώην προέδρου της χώρας Νέστορ Κίρχνεν.

Οι εικόνες στους δρόμους του Μπουένος Άιρες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές:

Μάλιστα, στο λαϊκό προσκύνημα ενώθηκαν οπαδοί της Μπόκα με τη Ρίβερ Πλέιτ, σε κάτι πρωτοφανές και σπάνιο για τα δεδομένα της Αργεντινής αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οπαδοί των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ κλαίνε αγκαλιασμένοι0 AP

Οπαδοί των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ κλαίνε αγκαλιασμένοι AP

Ο Ντιέγκο ήταν άλλωστε σύμβολο ελπίδας και ανάτασης, για ένα ολόκληρο έθνος, από το ’80 και μετά.

Σημειώνεται πως σήμερα, ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, εξέφρασε την οργή του “για την ιατρική φροντίδα στον πελάτη και φίλο του”, τονίζοντας πως δεν έτυχε ελέγχου για 12 ώρες, ενώ όπως ο ίδιος αναφέρει, άργησε πολύ να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το Sport24.gr, θα ζητήσει να ερευνηθεί η υπόθεση μέχρι τέλους.

“Είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από το προσωπικό υγείας που τον εξυπηρετούσε, το ασθενοφόρο άργησε πάνω από μισή ώρα για να φτάσει και αυτό ήταν μια εγκληματική ανοησία. Αυτό το γεγονός πρέπει να τονιστεί και θα ζητήσω να ερευνηθεί μέχρι τέλους”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα