Ο George Michael δεν άφησε τίποτα στους εραστές του

Ο George Michael δεν άφησε τίποτα στους εραστές του
George Michael ASSOCIATED PRESS

Η διαθήκη του George Michael ήρθε στο φως της δημοσιότητας 2 χρόνια μετά τον θάνατό του. Αξιοσημείωτες απουσίες ήταν ο 60χρονος εραστής του τραγουδιστή για πάνω από 15 χρόνια, Kenny Goss και ο σύντροφός του Fadi Fawaz που ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε τον θάνατο του 53χρονου σταρ.

Η διαθήκη του George Michael ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχεδόν 2 χρονιά μετά το θάνατό του αποκαλύπτοντας ότι δεν άφησε τίποτα στους πρώην συντρόφους του Fadi Fawaz και Kenny Goss!

Ο σταρ άφησε πίσω του μια περιουσία 124.000.000 λιρών, συμπεριλαμβανομένων των 2 σπιτιών του στο Λονδίνο, την οποία μοίρασε κατά το μεγαλύτερο μέρος της, στις 2 αδερφές του Yioda και Melanie. Στον μπαμπά του, Κυριάκο, άφησε το ιπποτροφείο στο όποιο ο ίδιος κατοικεί εδώ και χρόνια.

Η υπόλοιπη περιουσία χωρίστηκε ανάμεσα σε 7 συγγενείς και φίλους, συμπεριλαμβανομένης και της Shirlie Kemp που έκανε τα φωνητικά στο Wham και με την οποία τον συνέδεε βαθιά φιλία.

Αξιοσημείωτες απουσίες στη διαθήκη του παραμένουν ο 60χρονος εραστής του τραγουδιστή για πάνω από 15 χρόνια, Kenny Goss και ο σύντροφός του Fadi Fawaz που ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε τον θάνατο του 53χρονου σταρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα