Γιος μηνύει τον πατέρα του, γιατί του κατέστρεψε συλλογή πορνό αξίας 29.000 δολαρίων

Γιος μηνύει τον πατέρα του, γιατί του κατέστρεψε συλλογή πορνό αξίας 29.000 δολαρίων

Ένας άνδρας ονόματι Charlie μηνύει τον πατέρα του γιατί του κατέστρεψε 12 κούτες με ταινίες πορνό κι ακόμη δύο με σεξουαλικά αξεσουάρ και βοηθήματα, "για το καλό του".

Ένα ζευγάρι από το Μίσιγκαν μηνύθηκαν από τον ίδιο τους τον γιο επειδή του κατέστρεψαν τη συλλογή του από υλικό πορνό, αξίας χιλιάδων δολαρίων.

Ο γιος τους αξιώνει 86.000 δολάρια ως αποζημίωση.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο γιος επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι το 2016 μετά το διαζύγιό του όπου και παρέμεινε για 10 μήνες.

Στη συνέχεια, όταν άλλαξε οικία, διαπίστωσε ότι η μεταφορική δεν του είχε στείλει τα κουτιά του με ταινίες πορνό, συγκεκριμένα 12 στον αριθμό. Σύμφωνα με το WXMI ο πατέρας παραδέχθηκε πως είχε καταστρέψει τα 12 κουτιά, αναφέροντας πως το έκανε για το καλό του παιδιού του. Ακόμη, δεν του παραδόθηκαν δύο κουτιά με ερωτικά βοηθήματα.

 

Ο μηνυτής διατείνεται πως η συλλογή του περιείχε σπάνιες και συλλεκτικές παραγωγές και συνολικά άγγιζε τα 29,000 δολάρια. Τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο έγινε γνωστό το μικρό όνομα του άνδρα που είναι Charlie, και ο οποίος απέστειλε συνολικά 44 email στο γραφείο του Σερίφη αναφέροντας αναλυτικά τη λίστα όλων των παραγωγών που έχει απολέσει, μία προς μία, και τις τιμές που θα “έπιαναν” στην αγορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα