Γιούρι Γκέλερ: Έκανε αίτηση για να γίνει κατάσκοπος του Μπόρις Τζόνσον!

Γιούρι Γκέλερ: Έκανε αίτηση για να γίνει κατάσκοπος του Μπόρις Τζόνσον!
Γιούρι Γκέλερ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούρι Γκέλερ απάντησε στην ανοιχτή πρόσκληση για "απροσάρμοστους και φρικιά" και ισχυρίζεται πως με τις "δυνάμεις" του βοήθησε τον Τζόνσον να κερδίσει τις εκλογές.

Με την πεποίθηση ότι κανείς άλλος δεν θα έχει τις δικές του δυνάμεις, ο Γιούρι Γκέλερ, ο 73χρονος μάγος που μεταξύ άλλων λυγίζει κουτάλια, έκανε αίτηση για θέση απασχόλησης στην βρετανική κυβέρνηση απαντώντας στην ανοικτή πρόσκληση του Ντόμινικ Κάμινγκς, του συμβούλου του Μπόρις Τζόνσον σε «απροσάρμοστους και φρικιά» να υποβάλουν βιογραφικά στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Στην επιστολή που ξεκινά με την προσφώνηση «Dear Dom», ο Γκέλερ γράφει ότι η καριέρα του ως ψυχαγωγού υπήρξε η τέλεια μάσκα για την δουλειά του ως κατασκόπου.

«Αν και πολλοί αμφισβήτησαν τις ικανότητές μου, τα επιτεύγματά μου δεν μπορούν να απορριφθούν ως αποτέλεσμα εξαπάτησης ή ψευδαισθήσεων» , δηλώνει ο Ισραηλινός που έγινε διάσημος στην δεκαετία του ’70 για τα τηλεκινητικά του επιτεύγματα.

«Στην δουλειά μου ως κατάσκοπος συνέδραμα στην επιχείρηση Desert Storm, βοήθησα στην ανακάλυψη μυστικών τούνελ στην Βόρεια Κορέα και χρησιμοποίησα τις ικανότητές μου για να σβήσω σημαντικές διπλωματικές δισκέτες που κατευθύνονταν προς την Μόσχα», λέει.

Ο Γιούρι Γκέλερ δήλωσε πρόσφατα ότι χρησιμοποίησε τις δυνάμεις του για να βοηθήσει τον Μπόρις Τζόνσον να κερδίσει τις εκλογές, δίνοντας στους συμβούλους του ένα κουτάλι εμποτισμένο με θετική ενέργεια.

«Ισως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές μου στις συναλλαγές σας με τον Μισέλ Μπαρνιέ», προσθέτει στην επιστολή του αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Ωστόσο, ο Κάμινγκς και ο Τζόνσον μπορεί και να μην εντυπωσιασθούν από την προηγούμενη ανάμειξη του Γιούρι Γκέλερ στο Brexit, όταν κάλεσε τον Μάρτιο του 2019 τους Βρετανούς να ματαιώσουν ολόκληρη την διαδικασία μέσω εκρήξεων μαζικής τηλεπάθειας δις ημερησίως.

Ο Γιούρι Γκέλερ ερωτήθηκε από το Reuters αν πιστεύει ότι οι παραφυσικές του δυνάμεις θα του δώσουν άδικο προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους. Και απάντησε: «Ναι, απολύτως».

«Δεν πιστεύω ότι άλλοι άνθρωποι που έστειλαν βιογραφικά έχουν ψυχικές δυνάμεις, αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα