Γιούρι Γκέλερ σε Μέι: Θα σταματήσω το Brexit με τηλεπάθεια

Ο διάσημος μάγος Γιούρι Γκέλερ
Ο διάσημος μάγος Γιούρι Γκέλερ ASSOCIATED PRESS

Σε ανοιχτή επιστολή του προς την Τερέζα Μέι ο Γιούρι Γκέλερ τονίζει ότι δεν θα αφήσει τους Βρετανούς να οδηγηθούν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον θυμόμαστε όλοι να «λυγίζει» με τηλεπάθεια τα κουτάλια στις εμφανίσεις του στην τηλεόραση. Ο Γιούρι Γκέλερ, ο Ισραηλινός μάγος, έστειλε ανοιχτή επιστολή στην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι και ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι δεν θα την αφήσει να οδηγήσει τον λαό εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει τηλεπάθεια.

Σε ανοιχτή επιστολή προς την Τερέζα Μέι, ο διάσημος «μάγος», που έγινε ευρέως γνωστός στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι, αναφέρει πως «αισθάνεται πολύ δυνατά» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί θέλουν τη χώρα τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ADVERTISING

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν θα σου επιτρέψω να σύρεις τη Βρετανία εκτός ΕΕ. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά – και πίστεψέ με είμαι ικανός να το κάνω. Πριν αναγκαστώ να πάρω δραστικά μέτρα, σε παρακαλώ να βάλεις τέλος σε αυτή τη διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα προλαβαίνεις» λέει ο Γκέλερ απευθυνόμενος στην πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Στην επιστολή του, ο γνωστός «μάγος» λέει ότι γνωρίζει την Τερέζα Μέι εδώ και 21 χρόνια και μάλιστα τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, προέβλεψα τη νίκη σου όταν σου έδειξα το κουτάλι του Τσόρτσιλ στην Cadillac μου, το οποίο σου ζήτησα να αγγίξεις», συνεχίζει ο Γιούρι Γκέλερ και διαβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού του για να εξασφαλίσει ότι ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, «δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά για την πρωθυπουργική κατοικία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Brexit
SHARE:

24Media Network