Γονείς στην Ινδία έδωσαν σε δίδυμα νεογέννητα τα ονόματα του κορονοϊού!

Γονείς στην Ινδία έδωσαν σε δίδυμα νεογέννητα τα ονόματα του κορονοϊού!
Δύο άκρως ασυνήθιστα ονόματα αποφάσισαν να δώσουν οι γονείς δύο νεογέννητων στην Ινδία AP Photo/Anupam Nath

Γυναίκα έφερε στη ζωή δίδυμα στην πόλη Ρέιπουρ της Ινδίας και αποφάσισε μαζί με τον άνδρα της να τους δώσουν τα ονόματα που είναι συνώνυμα του κορονοϊού: Corona και Covid!

Για όλο σχεδόν τον πλανήτη ο κορονοϊός έχει συνδεθεί με το φόβο και την καταστροφή όμως ένα ζευγάρι στην Ρέιπουρ της Ινδίας σκέφτηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο όταν έγιναν γονείς δύο διδύμων τη νύχτα μεταξύ 26ης και 27ης Μαρτίου.

Σκέφτηκαν τις δυσκολίες που πέρασαν μέχρι να φτάσει η 27χρονη Πρέτι Βέρνα να φέρει στον κόσμο αυτά τα δύο παιδιά για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η οικογένειά τους (έχουν και ένα 2χρονο κοριτσάκι) και θέλησαν να τους δώσουν ονόματα που να συμβολίζουν ακριβώς αυτή τη κατάσταση.

Το αποτέλεσμα είναι να αποφασίσουν να ονομάσουν Corona το κορίτσι και Covid το αγόρι, με την απόφασή τους να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα ονόματα που άκουσαν το προσωπικό του νοσοκομείο να φωνάζει τα μωρά με το που γεννήθηκαν. “Ήμουν ευλογημένη με τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Τα ονομάσαμε Covid (το αγόρι) και Corona (το κορίτσι), προς το παρόν. Η γέννα ήρθε αφού πρώτα αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες έχοντας και καραντίνα εδώ και τρεις εβδομάδες στην Αγγλία. Θέλαμε εγώ και ο άνδρας μου να κάνουμε αυτή την ημέρα ξεχωριστή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Πράγματι ο ιός είναι επικίνδυνος και απειλεί τις ζωές μας αλλά αυτή η κατάσταση έκανε τους ανθρώπους να εστιάζουν περισσότερο στην καθαριότητα, στην υγειεινή και στο να υϊοθετούν άλλες καλές συνήθειες”, τόνισε η ευτυχισμένη μητέρα σε συνέντευξή της, λίγο μετά τη γέννα που έλαβε χώρα στο “Ambedkar Memorial Hospital”.

Στην ίδια συνέντευξη, η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πως μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο για να γεννήσει, η αστυνομία τους σταμάτησε αρκετές φορές για να τους ελέγξει ενώ ουδείς συγγενής τους δεν μπόρεσε να πάει στο νοσοκομείο καθώς είναι εκτός λειτουργίας τα λεωφορεία και τα τρένα λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Άφησε πάντως να εννοηθεί πως ίσως στο μέλλον αλλάξουν την απόφασή τους να δώσουν τα συγκεκριμένα ονόματα στα παιδιά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα