Γυναίκα στη Βοστώνη κατάπιε AirPod αντί για χάπι – Τι ακολούθησε

Γυναίκα στη Βοστώνη κατάπιε AirPod αντί για χάπι – Τι ακολούθησε
Μετά την κατάποση, η Κάρλι κατάλαβε ότι κάτι έχει γίνει λάθος και έπαθε πανικό. shutterstock

Η 27χρονη Κάρλι από τη Βοστώνη, μπέρδεψε ένα χάπι που ήθελε να πάρει με το AirPod. Όταν προσπάθησε να στείλει ηχητικό μήνυμα σε φίλη της, για να της πει τι έπαθε, αυτό που έστειλε ήταν όσα συνέβαιναν στα εντός της -και κατέγραφε το ακουστικό.

Γυναίκα στη Βοστώνη, κρατούσε στο ένα χέρι χάπι και στο άλλο το AirPod. Μετά την κατάποση, κατάλαβε ότι στα εντός της βρισκόταν το ακουστικό και όχι το ibuprofen. Όπως αποκάλυψε στο video που πόσταρε στο TikTok, το AirPod βρήκε την έξοδο του από το σώμα της, όπως επιβεβαίωσε και η ακτινογραφία που έκανε. Επέμενε πως δεν ήταν η πρώτη που έκανε το συγκεκριμένο λάθος “και σίγουρα δεν θα είμαι η τελευταία. Οπότε για εκπαιδευτικούς λόγους, θέλησα να μοιραστώ το ταξίδι μου”.

Αυτό που είδατε είναι το δεύτερο video που πόσταρε. Το πρώτο ‘κατέβηκε’ από το TikTok γιατί παραβίαζε τους κανόνες. Η 27χρονη Carli, η οποία δηλώνει podcaster και αισθητικός, έκλαιγε υστερικά όπως έλεγε “έφαγα το γ… το AirPod. Προσπάθησα να κάνω εμετό, αλλά δεν έβγαινε και κοντεύω να χάσω το γ… το μυαλό μου”.

Το ανανεωμένο video δεν είχε ύβρεις. Μόνο τα γεγονότα. “Είχα το ibuprofen στο ένα χέρι και το AirPod στο άλλο, ενώ ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Όταν έβαλα αυτό που πίστευα πως ήταν το χάπι στο στόμα μου, διαπίστωσα ότι δυσκολεύτηκα να το καταπιώ. Τσέκαρα αυτό που κρατούσα ακόμα και στο χέρι και διαπίστωσα ότι είχα καταπιεί το ακουστικό. Μετά δεν θυμάμαι τι έκανα γιατί είχα φρικάρει”. Κάλεσε το γιατρό της και μετά πήγε στη δουλειά της. Αποσυνέδεσε το smart phone από τα AirPods, γιατί όπως είπε “θα μπορούσε να συνδεθεί με εκείνο που ήταν στο στομάχι μου”.

Μετά την αποσύνδεση, έλαβε ένα μήνυμα στο iPhone της για την ύπαρξη μη αναγνωρισμένου AirPod που ανιχνεύτηκε να κινείται μαζί της.

Περίμενε να περάσει μέσω του πεπτικού της συστήματος, κάτι που έγινε όπως επιβεβαίωσε η ακτινογραφία. “Δεν κατάλαβα πότε έγινε. Ξέρω ότι δεν είναι στο στομάχι μου και αυτό μου είναι αρκετό”. Αποκάλυψε και ότι έστειλε κατά λάθος φωνητικό μήνυμα σε μια φίλη της, από το στομάχι της όπως προσπαθούσε να ειδοποιήσει φίλη της για το χουνέρι της -με ηχητικό μήνυμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα