Harnaaz Sandhu: Η πιο όμορφη γυναίκα για το 2021 είναι από την Ινδία

Harnaaz Sandhu: Η πιο όμορφη γυναίκα για το 2021 είναι από την Ινδία
Harnaaz Sandhu MENAHEM KAHANA/AFP

Η Harnaaz Sandhu κατέκτησε το στέμμα της πιο όμορφης γυναίκας του πλανήτη, για το 2021 χάριν και της απάντησης που έδωσε στην κοινή ερώτηση που τέθηκε στις τρεις φιναλίστ.

H 21χρονη Harnaaz Sandhu αναδείχθηκε πριν λίγες ώρες ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, μέσω του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe 2021 που έγινε στο Ισραήλ. Είναι η τρίτη στέψη Ινδής ως Miss Universe, στην ιστορία του θεσμού και η πρώτη μετά 21 χρόνια. Τη δεύτερη θέση πήρε η Nadia Ferreira από την Παραγουάη και την τρίτη η Lalela Mswane από τη Νότιο Αφρική.

Ας δούμε την στιγμή της στέψης.

Η 70η χρονιά του θεσμού επρόκειτο να είναι και η πρώτη, έπειτα από μια διετία, με κόσμο καθώς το Ισραήλ είχε αποφασίσει να δέχεται πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Ανακάλεσε εξαιτίας της μετάλλαξης ‘όμικρον’ δυο εβδομάδες πριν το διαγωνισμό -και προκάλεσε ένα χάος στους χιλιάδες που είχαν κλείσει εισιτήρια. Η Miss Γαλλία βρέθηκε θετική στον Covid-19 μετά την άφιξη της στο Ισραήλ και έπρεπε να μπει σε καραντίνα. Την ολοκλήρωσε τη μέρα των προκριματικών.

Η Sandhu ουσιαστικά κέρδισε την κορυφή, χάριν της απάντησης που έδωσε στην ερώτηση “τι συμβουλή θα έδινες στα νέα κορίτσια που παρακολουθούν το διαγωνισμό, ως προς το πώς μπορούν να διαχειριστούν τις πιέσεις που δέχονται;”. Παρεμπιπτόντως, αυτή απευθύνθηκε και στις τρεις φιναλίστ. Η νικήτρια είπε πως “η μεγαλύτερη πίεση που ασκείται στους νέους ανθρώπους είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. To να ξέρουν ότι είναι μοναδικοί και αυτό τους κάνει όμορφους. Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και ας μιλήσουμε για πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο. Κάντε το βήμα, υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, γιατί εσείς είστε οι ηγέτες της ζωής σας. Έχετε φωνή. Χρησιμοποιήστε τη. Εγώ πίστεψα στον εαυτό μου και για αυτό είμαι σήμερα εδώ”.

Η νέα Miss Universe ανήκει στη φυλή Punjab και άρχισε να ασχολείται με τους διαγωνισμούς ομορφιάς από όταν ήταν έφηβη. Έκτοτε κατέκτησε ουκ ολίγους τίτλους. Όπως λέει, ενδιαφέρεται για το τραγούδι, την υποκριτική, τη μαγειρική και το χορό. Κάνει yoga, ιππασία και κολύμβηση και στο μέλλον θέλει να γίνει συγγραφέας. Το είδωλο της είναι η μητέρα της “που κατάφερε να σπάσει τα δεσμά της πατριαρχίας και έγινε επιτυχημένη γυναικολόγος, όπως και στυλοβάτης της οικογένειας μας”. Χάριν αυτής, η 21χρονη ενδιαφέρθηκε για να υποστηρίζει τα δικαιώματα και την ενδυνάμωση των γυναικών. Στις δραστηριότητες της ανήκει και η υποστήριξη των συνταγματικών δικαιωμάτων για την εκπαίδευση των γυναικών, τη σταδιοδρομία και την ελευθερία της επιλογής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα