Helen McCrory: Η φιλανθρωπική της δράση 1 μήνα πριν πεθάνει

Helen McCrory: Η φιλανθρωπική της δράση 1 μήνα πριν πεθάνει
Η ηθοποιός Helen McCrory και ο σύζυγός της Damian Lewis στην πρεμιέρα του Once Upon A Time in Hollywood, στο Λονδίνο, 30 Ιουλίου 2019 Joel C Ryan/Invision/AP

Μόλις 6 εβδομάδες πριν πεθάνει από καρκίνο σε ηλικία 52 ετών, η Helen McCrory, μιλούσε για την σημαντική φιλανθρωπική δράση της. Ελάχιστοι γνώριζαν πόσο δύσκολα περνούσε με την υγεία της.

Η ηθοποιός Helen McCrory, γνωστή για τους ρόλους της στο Peaky Blinders και σε τρεις ταινίες του Χάρι Πότερ, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 52 ετών, όπως γνωστοποίησε ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Damian Lewis.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά – η κόρη τους Manon γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006 και ο γιος τους Gulliver γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007.

Τον περασμένο μήνα εμφανίστηκαν στο Good Morning Britain για να συζητήσουν το τελευταίο φιλανθρωπικό τους έργο με το Prince’s Trust, όπου και οι δύο είναι πρεσβευτές. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού το ζεύγος συνεισέφερε επίσης στη διατροφή των εργαζομένων πρώτης γραμμής και του υγειονομικού προσωπικού στην Μεγάλη Βρετανία. Μόλις 6 εβδομάδες πριν πεθάνει, συγκέντρωσαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο λίρες για να παραδώσουν ζεστά γεύματα στο προσωπικό.

Μιλώντας για το φιλανθρωπικό της έργο τον Μάρτιο του περασμένου έτους, η Helen McCrory είπε: “Από τότε που ξεκινήσαμε την εκστρατεία, λάβαμε μηνύματα εκτίμησης για τους εργαζομένους του NHS (σ.σ. Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας) από ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

Αυτά τα μηνύματα καλοσύνης και ευγνωμοσύνης είναι η ασφαλέστερη αγκαλιά που μπορείτε να δώσετε σε έναν εργαζόμενο που απασχολείται στο πεδίο του κορονοϊού. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν, ότι δεν είναι μόνοι και τους σκεφτόμαστε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα