Η χειρότερη γιαγιά: Πήγαινε τα εγγόνια της στο σχολείο μέσα σε κλουβιά για σκύλους

Η χειρότερη γιαγιά: Πήγαινε τα εγγόνια της στο σχολείο μέσα σε κλουβιά για σκύλους
Υποψήφια για το βραβείο της... χειρότερης γιαγιάς της χρονιάς video

Ο εντελώς απαράδεκτος και ανορθόδοξος τρόπος με τον οποίο η 62χρονη μετέφερε τα εγγόνια της στο σχολείο δεν πέρασε απαρατήρητος και οδήγησε στη σύλληψή της. Αυτή είναι μια από τις χειρότερες γιαγιάδες που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου.

Σοκαρισμένοι οι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους σε ένα σχολείο του Τενεσί των ΗΠΑ παρακολούθησαν μια σοκαριστική σκηνή το περασμένο Σάββατο. Μία γυναίκα να βγάζει δύο μικρά παιδιά από το αυτοκίνητό της, μέσα από τα κλουβιά για σκύλους που είχε στο πορτ μπαγκάζ της… Ο πιο ψύχραιμος από αυτούς κατέγραψε το στιγμιότυπο με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και αποτέλεσμα η γυναίκα, που είναι η γιαγιά των παιδιών, να συλληφθεί.

“Πρωταγωνίστρια” του βίντεο είναι η 62χρονη Leimome Cheeks, η οποία απεικονίζεται να αφήνει τα δύο εγγονάκια της, επτά και οκτώ χρονών, στο σχολείο, βγάζοντάς τα από… κλουβιά σκύλων.

Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα δύο παιδάκια, δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά τους τα μετέφερε με αυτό τον τρόπο υποστηρίζοντας ότι… δεν είχε αρκετό χώρο στο αυτοκίνητό της. Είπαν επίσης ότι έλιωναν από τη ζέστη, αφού δεν άναβε τον κλιματισμό και είχε κλειστά παράθυρα. Κι όλα αυτά, μία ημέρα που οι θερμοκρασίες πλησίαζαν τους σαράντα βαθμούς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα