Η Χιλάρια Μπάλντουιν ήταν.. Χίλαρι – Παρίστανε την Ισπανίδα

Η Χιλάρια Μπάλντουιν ήταν.. Χίλαρι – Παρίστανε την Ισπανίδα
Χιλάρια και Άλεκ Μπάλντουιν ap

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί, μετά από καταγγελία ότι η δημοφιλής influncer παρίστανε για χρόνια την Ισπανίδα, ενώ είναι Αμερικάνα. Η γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο φοβάται για τη ζωή της.

Η γνωστή influencer Χιλάρια Μπάλντουιν κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι παραπλάνησε τους πάντες, εν μέσω ισχυρισμών ότι για τόσα χρόνια λέει ψέματα ότι είναι Ισπανίδα και πως προσποιείται ψεύτικη ισπανική προφορά.

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι γεννήθηκε στη Βοστώνη και όχι στην Ισπανία και ότι το όνομά της είναι Χίλαρι.

Η σύζυγος του ηθοποιού του Χόλυγουντ, Άλεκ Μπάλντουιν, έχει γίνει αντικείμενο έντονης κριτικής την τελευταία εβδομάδα, όταν μία χρήστης του Twitter έγραψε: “Πρέπει να παραδεχτείτε την αφοσίωση της Χιλάρια Μπάλντουιν στην προσπάθειά της να πλαστογραφήσει την ταυτότητά της και να υποδυθεί μια Ισπανίδα”.

Στο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μπάλντουιν δήλωσε ότι γεννήθηκε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Μετά το σάλο, πρώην συμμαθητές της έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Χιλάρια μεγάλωσε στο Γουέστον της Μασαχουσέτης, από γονείς καθηγητές και πως δεν είναι σε καμία περίπτωση Ισπανίδα.

Το 2013 ο Άλεκ Μπάλντουιν, καλεσμένος σε talk show είχε δηλώσει: “Η γυναίκα μου είναι από την Ισπανία”.

Η γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο, μιλώντας στους New York Times, είπε: “Μου φαινόταν τόσο παράξενο που κανείς δεν είχε βγει ποτέ να το πει, ειδικά για ένα πρόσωπο που έλκει το ενδιαφέρον των μέσων”.

Να σημειωθεί ότι -φοβούμενη για τη ζωή της- τόνισε ότι δεν θέλει να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Η ίδια δήλωσε ότι φοβάται ότι ο οξύθυμος Άλεκ Μπάλντουιν θα τη “σπάσει στο ξύλο” αν ανακαλύψει ποια είναι.

Η 36χρονη Χιλάρια ανήρτησε πρόσφατα ένα “απολογητικό” βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ξεκαθαρίζει: “Ναι, είμαι ένα λευκό κορίτσι, ας είμαστε ξεκάθαροι. Η Ευρώπη έχει πολλούς λευκούς και η οικογένειά μου είναι λευκή. Εθνοτικά είμαι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Πολιτιστικά, μεγάλωσα με δύο πολιτισμούς, οπότε είναι πραγματικά τόσο απλό’.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα