Η Coca Cola κλείνει 4 εργοστάσιά της στην Ισπανία

Η Coca Cola κλείνει 4 εργοστάσιά της στην Ισπανία
LUIS GARCIA ([[USER:ZAQARBAL|ZAQARBAL]]) PUBLISHES THIS PHOTO IN WIKIMEDIA COMMONS UNDER [HTTP://WWW.GNU.ORG/COPYLEFT/FDL.HTML GFDL] AND [HTTP://CREATIVECOMMONS.ORG/LICENSES/BY-SA/3.0/ CC-BY-SA-3.0] LICENSES.

Το κλείσιμο τεσσάρων μονάδων εμφιάλωσης σχεδιάζει η θυγατρική της Coca Cola στην Ισπανία, όπως ανακοίνωσε στα συνδικάτα παρουσιάζοντας ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης της δομής της

Η μοναδική εταιρεία εμφιάλωσης στην Ισπανία θυγατρική της Coca Cola παρουσίασε στα ισπανικά συνδικάτα ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης της δομής της, το οποίο περιλαμβάνει το κλείσιμο τεσσάρων μονάδων εμφιάλωσης. Με αυτό το σχέδιο θα χαθούν τουλάχιστον 1.200 θέσεις εργασίας, όπως ανακοίνωσε το ισπανικό εργατικό συνδικάτο UGT.

Η Coca-Cola Iberian Partners ανακοίνωσε ότι «αναμένει να κλείσει τα κέντρα της στην Αστούρια (στα βόρεια της χώρας), στις Βαλεαρίδες Νήσους, την πρωτεύουσα Μαδρίτη και το Αλικάντε και ως εκ τούτου περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας θα επηρεαστούν» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το UGT.

Ένας εκπρόσωπος της εργατικής ένωσης, δήλωσε ότι επί του παρόντος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διεύθυνση της εταιρείας για να καταστεί δυνατόν να μειωθούν οι επιπτώσεις σε απώλειες θέσεων εργασίας από την παρούσα πρόταση αναδιάρθρωσης της δομής της πολυεθνικής εταιρείας.

Πηγή:ΑΝΑ-ΜΠΑ

SHARE:

24Media Network