Η drag queen που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας

Η drag queen που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας

Έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την εκλογή του Σταϊνμάιερ, τον οποίο μάλιστα συνεχάρη από κοντά ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αγκαλιάσει την Μέρκελ (pics)

Μια διαφορετική παρουσία έκλεψε τις εντυπώσεις την Κυριακή, κατά την εκλογή του Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην προεδρία της Γερμανίας, καθώς με ύψος άνω των 2μ00, με πορτοκαλί μαλλί, έντονο βάψιμο και εξίσου εντυπωσιακά ρούχα, ήταν αδύνατο να μην την δει κανείς, αφού ξεχώριζε "σαν τη μύγα μεσ' το γάλα".

Ο λόγος για την drag queen Ολίβια Τζόουνς (πραγματικό όνομα Όλιβερ Κνόμπελ), γνωστή στη χώρα για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και τις ακτιβιστικές της δραστηριότητες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, των ασθενών με AIDS και κατά του ρατσισμού.

Η drag queen που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας

Η 47χρονη ήταν προσκαλεσμένη από το Κόμμα των Πρασίνων να παραβρεθεί στη διαδικασία και κατά την παρουσία της εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να αγκαλιάσει την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και να συγχαρεί από κοντά τον νέο πρόεδρο. Στη θέση του οποίου, μάλιστα, φιλοδοξεί να βρεθεί στο μέλλον.

Drag Queen Olivia Jones gratuliert am 12.02.2017 in Berlin im Plenarsaal des Reichstagsgebäudes dem neu gewählten Bundespräsidenten Frank-Walter Steinmeier (SPD). Zur Wahl des neuen Bundespräsidenten trat am Sonntagmittag in Berlin die Bundesversammlung zusammen. Foto: Kay Nietfeld/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++
Drag Queen Olivia Jones gratuliert am 12.02.2017 in Berlin im Plenarsaal des Reichstagsgebäudes dem neu gewählten Bundespräsidenten Frank-Walter Steinmeier (SPD). Zur Wahl des neuen Bundespräsidenten trat am Sonntagmittag in Berlin die Bundesversammlung zusammen. Foto: Kay Nietfeld/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++ DPA

"Ο ρόλος αυτός μου ταιριάζει γάντι" είχε πει πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Die Welt, προσθέτοντας ότι επί των ημερών της η προεδρία "δεν θα είναι βαρετή". "Είμαι πολύ πολιτικοποιημένο πρόσωπο. Εκεί πρέπει να βρεθώ για να μιλήσω με τους σωστούς ανθρώπους. Εκεί πρέπει να φτάσει το μήνυμά μου. Μόνο η παρουσία και η εμφάνισή μου, είναι παράδειγμα", τόνισε.

Πηγή: BBC

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Deutche Welle: Αποδεδειγμένος φίλος της Ελλάδας ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας

Ο Σταϊνμάιερ, νέος πρόεδρος της Γερμανίας

SHARE: