Η KFC πληρώνει 11.000 δολάρια όποιον βαφτίσει το παιδί του με το όνομα της μασκότ της

Η KFC πληρώνει 11.000 δολάρια όποιον βαφτίσει το παιδί του με το όνομα της μασκότ της
Πινακίδα των KFC AP

H αλυσίδα ταχυφαγείων στις ΗΠΑ προσφέρει 11.000 δολάρια στους γονείς που θα βαφτίσουν το παιδί τους Χάρλαντ, το όνομα του γενειοφόρου συνταγματάρχη Σάντερς, ο οποίος που κοσμεί το λογότυπό της.

Άραγε αγαπά κανείς το τηγανιτό κοτόπουλο τόσο πολύ ώστε να βάφτιζε το παιδί του με ένα σχετικό όνομα; Δεν πρόκειται για έωλο ερώτημα αλλά αντίθετα για επίσημη πρόταση από την εταιρεία fast food KFC, η οποία προσφέρει το χρηματικό ποσό των 11.000 δολαρίων σε όποιον δώσει το όνομα της μασκότ της στο παιδί του…

Για την ακρίβεια, το όνομα που πληρώνει “χρυσό” η αλυσίδα ταχυφαγείων στις ΗΠΑ είναι Χάρλαντ, όπως ο συνταγματάρχης Χάρλαν Σάντερς, το πρόσωπο του οποίου συνοδεύει παντού το λογότυπο των KFC.

Η εταιρεία βέβαια θέτει και έναν επιπλέον όρο για την προσφορά της: Ο νεότερος (ή η νεότερη) Χάρλαντ θα πρέπει να έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα με τον συνταγματάρχη.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων γονέων ήδη συγκεντρώνονται και στις 9 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια έξυπνη καμπάνια. Ακόμα και το ποσό που θα δοθεί στον νικητή έχει ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η μυστική συνταγή της περίφημης κρούστας των KFC έχει ανάμεσα στα συστατικά της 11 βότανα και μπαχαρικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα