Η Μελάνια Τραμπ δεν θα παραστεί στη G7, ούτε στη σύνοδο με τη Βόρεια Κορέα

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ AP

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 14 Μαΐου και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πέντε ημέρες αργότερα - Σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η σύζυγός του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G7 που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά, ούτε θα παραστεί στην προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής με τη Βόρεια Κορέα στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η Μελάνια Τραμπ είχε ταξιδέψει πέρυσι στην Ιταλία για να παραστεί στη σύνοδο της G7, της Ομάδας των Επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βρετανία και ΗΠΑ). Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν έχει θεαθεί από τις 10 Μαΐου. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 14 Μαΐου για τη θεραπεία ενός καλοήθους προβλήματος στο νεφρό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Μαΐου.

"Δεν θα παραστεί στη G7, ούτε σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη αυτή τη φορά", δήλωσε η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ.

Στις 30 Μαΐου, η Μελάνια Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι "βρίσκεται στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά της, αισθάνεται υπέροχα και εργάζεται για τα παιδιά και τον αμερικανικό λαό", θέλοντας έτσι να δώσει τέλος σε φημολογίες για την απουσία της.

Ένας ρεπόρτερ του δικτύου CNBC έγραψε στο Twitter ότι είδε την Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο στις 29 Μαΐου με τις βοηθούς της.

Σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναμένεται να εμφανιστεί δημοσίως σήμερα στις 17:30 το απόγευμα (ώρα Ανατολικής Ακτής, ΗΠΑ) σε εκδήλωση για τις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης (Gold Star families), συνοδεύοντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το “Politico”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ για Μελάνια: Η "σπουδαία Πρώτη Κυρία" θα βγει σε λίγες μέρες από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο η Μελάνια Τραμπ - Υποβλήθηκε σε επέμβαση

SHARE: