Η νύχτα που κάηκε η Αθήνα…

default image

Δείτε την κόλαση φωτιάς, λεηλασίας και μαζικού πλιάτσικα μέσα από το φώτο ρεπορτάζ της Huffingtonpost. (Pics+Vids)

Το γύρω του κόσμου έκαναν οι εκτεταμένες καταστροφές στην Αθήνα. Τράπεζες πυρπολήθηκαν, ενώ δεκάδες καταστήματα λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν από κουκουλοφόρους. Το φώτο ρεπορτάζ που ακολουθεί κάνει το γύρω του κόσμου μέσα από τη ιστοσελίδα της  huffingtonpost.

Περίπου στις οκτώ το βράδυ οι κουκουλοφόροι πυρπολούσαν υποκατάστημα της Eurobank και την καφετέρια Starbucks στην Πλατεία Κοραή, η φωτιά μάλιστα επεκτάθηκε και στον κινηματογράφο Αστυρ (AP Photo/Kostas Tsironis)

 

Πετροπόλεμος στην Πλατείας Συντάγματος και τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας (AP Photo/Petros Giannakouris)

 

 

Φωτιά στο κατάστημα της Kosta Boda στη Σταδίου και από  στον κινηματογράφο Αττικόν, που καταστράφηκαν ολοσχερώς  (AP Photo/Kostas Tsironis)

 

 

Εφιαλτική κούρσα φωτιάς, καταστροφής και πλιάτσικου σχεδόν σε ολόκληρο το Κέντρο της Αθήνας, από τις ομάδες των ταραξιών που είχαν διασκορπιστεί. (AP Photo/Kostas Tsironis)

 

 

Αρκετά πυροσβεστικά οχήματα δέχθηκαν επιθέσεις από κουκουλοφόρους και δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν εγκαίρως τα φλεγόμενα κτίρια (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

 

 

Τράπεζες και καταστήματα παραδόθηκαν στις φλόγες και το πλιάτσικο -όπως και ΑΤΜ τραπεζών- στην Αθηνάς, την Πατησίων και τις αρχές της Συγγρού. (AP Photo/Kostas Tsironis)

 

Φωτογραφία από το κεντρικό κατάστημα της Alpha Bank στη Σταδίου (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

Καταστροφές σε  βιτρίνες και τα ρολά πολυκαταστημάτων  (AP Photo/Kostas Tsironis)

 

Τα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη όλη τη νύχτα, κυρίως στο Μοναστηράκι και τα Εξάρχεια.  ( AP Photo/Kostas Tsironis)

Ύψος του Άγνωστου Στρατιώτη οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και λίγα λεπτά αργότερα προχωρούσαν σε “εκκαθαριστική επιχείρηση” στη Λεωφόρο Αμαλίας. (AP Petros Giannakouris)

 

Πετροπόλεμος στο κέντρο της Αθήνας.  (AP Petros Giannakouris)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα