Η προσωπική πάστορας του Τραμπ κάνει δημόσιο εξορκισμό (vid)

Η προσωπική πάστορας του Τραμπ κάνει δημόσιο εξορκισμό (vid)
Η προσωπική πάστορας του Τραμπ κάνει δημόσιο εξορκισμό twitter @RightWingWatch

Η προσωπική σύμβουλος πίστης του Τραμπ πραγματοποίησε δημόσια μία παράξενη προσευχή που έμοιαζε περισσότερο με εξορκισμό. Οι χρήστες του Twitter μετέφρασαν τα λόγια της δημιουργώντας χιουμοριστικά βίντεο.

Ενώ περισσότερες από 24 ώρες μετά το κλείσιμο της εκλογικής κάλπης για τις προεδρικές αμερικανικές εκλογές, οι ψήφοι καταμετρούνται ακόμα, η προσωπική πάστορας του Τραμπ πραγματοποίησε δημόσια μία παράξενη προσευχή που έμοιαζε περισσότερο με εξορκισμό.

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο της προεδρικής πνευματικής συμβούλου Paula White να απευθύνει παθιασμένη στο πλήθος μία προσευχή, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την επανεκλογή του Τραμπ. Το τραγελαφικό αυτό θέαμα έγινε γρήγορα viral.

Στο βίντεο, η σύμβουλος πίστης ακούγεται να λέει, “Ακούω έναν ήχο νίκης. Ο Κύριος λέει ότι έχει τελειώσει. Γιατί ακούω, νίκη, νίκη, νίκη!” Πρόσθεσε ότι “οι άγγελοι αποστέλλονται τώρα”. Και μετά έγινε ακόμα πιο παράξενο. “Άγγελοι έχουν αποσταλεί από την Αφρική αυτή τη στιγμή. Έρχονται εδώ, στο όνομα του Ιησού.” Συνεχίζει να μιλάει στα Λατινικά και επαναλαμβάνει “ακούω τον ήχο της νίκης” πολλές φορές στο βίντεο.

Και η ελληνική έκδοση:

Η αμφιλεγόμενη φιγούρα σε ρόλο συμβούλου πίστης έχει έρθει αντιμέτωπη με αντιδράσεις στο παρελθόν μιας και υποστηρίζει διάφορες εξωφρενικές απόψεις που δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι κομίζει η χριστιανική θρησκεία που υποτίθεται πως πρεσβεύει. Στο βίντεο βλέπουμε την πορεία της και στιγμές της με τον Πρόεδρο Τραμπ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα