Η Σεζέν Ακσού απάντησε στον Ερντογάν: “Δεν θα με σκοτώσεις”

Η Σεζέν Ακσού απάντησε στον Ερντογάν: “Δεν θα με σκοτώσεις”
Instagram

Η τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγω στίχου για τον Αδάμ και την Εύα, απάντησε σε όσους την επικρίνουν, μεταξύ αυτών και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τη δική της απάντηση στους συντηρητικούς κύκλους αλλά και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν που την στοχοποίησαν για ένα στίχο τραγουδιού της έδωσε-μέσω του facebook- η Σεζέν Ακσού.

Η ιδιαίτερη δημοφιλής στην Τουρκία τραγουδίστρια επέλεξε να απαντήσει με λίγες διαπιστώσεις και νέους στίχους στους οποίους εκφράζει-εμμέσως και χωρίς να το κατονομάζει- την πίκρα της για τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

“Δεν μπορείς να με σκοτώσει, έχω φωνή και λέξεις” έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ακσού η οποία δέχεται διαδικτυακό και όχι μόνο μπούλινγκ για το γεγονός ότι σ’ ένα τραγούδι της ο Αδάμ και η Εύα χαρακτηρίζονται “αδαείς”.

Μέχρι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ασχολήθηκε με το ζήτημα λέγοντας-χωρίς πάντως να κατονομάσει την τραγουδίστρια- ότι “κανείς δεν μπορεί να προσβάλλει τον προφήτη Αδάμ και αν το κάνει είναι καθήκον μας να του ξεριζώσουμε τη γλώσσα”.

Η 68χρονη σήμερα Ακσού τόνισε επίσης: “Γράφω εδώ και 47 χρόνια και θα εξακολουθήσω να γράφω. Οταν λέω εγώ, είμαστε εμείς. Σας ευχαριστώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version