Η Βασίλισσα Ελισάβετ επένδυσε στο αλκοόλ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ επένδυσε στο αλκοόλ
Η Βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε να αποκτήσει τη δική της σειρά με μπύρες που αρχικά κυκλοφόρησαν σε δυο 'εκδόσεις'. @2021 Leon Neal/Pool via AP

Το Παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας παράγει το δικό του τζιν από το 2020. Ανήκει πια, στη λίστα με όσα μπορούν να αγοράσουν οι Βρετανοί από το site της Royal Collection. Σύντομα θα προστεθεί και το νέο εγχείρημα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Τώρα που θα κάνουμε τα εμβόλια μας, μεταξύ αυτών που θα μπορούμε να απολαύσουμε ξανά θα είναι και τα ταξίδια. Αν τυχόν επισκεφτείτε τη Μεγάλη Βρετανία και επισκεφτείτε το Sandringham Palace (βλ. προσωπική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου πέθαναν ο πατέρας και ο παππούς της), μην παραλείψετε να περάσετε από το κατάστημα με τα αναμνηστικά. Εκεί θα βρείτε το τελευταίο εγχείρημα της Μονάρχου, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με μπύρες. Για την ακρίβεια, ενέκρινε τη δημιουργία και την κυκλοφορία μπύρας που φτιάχνεται με τα φυτά, τα οποία καλλιεργούνται στο ιδιόκτητο κτήμα της Ελισάβετ. Οι εκδόσεις είναι δύο (πικρή και ‘μοναδικά φυσική’) και η τιμή είναι στα 4.50 ευρώ το μπουκάλι.

Το περιοδικό People είχε την πληροφορία που επιβεβαίωσε το Παλάτι. Ακολούθως εμφανίστηκε αυτό που είδατε από πάνω, στο λογαριασμό του Sandringham Palace στο Twitter.

Παράλληλα με τις μπύρες, η Ελισάβετ ενέκρινε και την κυκλοφορία ενός ακόμα αλκοολούχου ποτού. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της Royal Collection (aka μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή έργων τέχνης του πλανήτη που ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας) πρόκειται για τζιν με μούρα sloes, που καλλιεργούνται στον κήπο του Παλατιού, παραπέμπουν σε δαμάσκηνα και “εγγυώνται τη μοναδική και έντονα φρουτώδη γεύση”. Μέχρι πρόσφατα, στο σύνδεσμο ‘Foodhall’ του site υπήρχαν ποικιλίες τσαγιού, μπισκότα, σοκολάτες, κρασί και σαμπάνια.

Οι online αγορές αφορούν μόνο τους κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας που χρειάζονται 35 ευρώ για να εξασφαλίσουν ένα από τα μπουκάλια του Buckingham Palace Gin, το οποίο παράγεται από το 2020. Για τη μεγαλύτερη απόλαυση, οι παραγωγοί συνιστούν τη χρήση 25 ml με σαμπάνια ή αφρώδες κρασί και για γαρνίρισμα μια φλούδα πορτογαλιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα