Ιαπωνία: Ορειβάτης σε αμόκ, παλεύει με αρκούδα – Μπουνιές και κλωτσιές για να ξεφύγει

Ιαπωνία: Ορειβάτης σε αμόκ, παλεύει με αρκούδα – Μπουνιές και κλωτσιές για να ξεφύγει

Ό,τι πιο κοντινό στην αντίστοιχη σκηνή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το "The Revenant" έζησε ένας ορειβάτης στο όρος Φουτάγκο της Ιαπωνίας.

Αν έχεις δει το “The Revenant” και την -ομολογουμένως- κάπως… υπερβολική σκηνή με τη μάχη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της αρκούδας (spoiler alert! νικητής βγαίνει ο Ντι Κάπριο, αλλιώς το έργο θα τελείωνε πριν καν αρχίσει), τότε μπορείς να καταλάβεις τι πέρασε ένας δύσμοιρος, αλλά τυχερός στην ατυχία του ορειβάτης στο όρος Φουτάγκο της Ιαπωνίας.

Τη στιγμή που πραγματοποιεί αμέριμνος την αναρρίχησή του, μία αρκούδα εμφανίζεται από την πάνω πλευρά του βράχου, τρέχοντας προς το μέρος του, με εμφανή πρόθεση να του επιτεθεί. Ο ίδιος, αρχίζει να ουρλιάζει, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αμόκ, με παροιμιώδη αντανακλαστικά, καταφέρνει να την αποφύγει και να τη ρίξει από τα βράχια με μία κίνηση του χεριού του.

Ακολουθούν μερικά δευτερόλεπτα πανικού (που σίγουρα για τον ίδιο κράτησαν αιώνες), με τον ίδιο να ρίχνει γροθιές και κλωτσιές στην αρκούδα, κάθε φορά που προσπαθούσε να πηδήξει προς το μέρος του. Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα απόλυτης μάχης, η αρκούδα έφυγε τρέχοντας, με τον ίδιο να απομακρύνεται προς την αντίθετη και σίγουρα πιο ασφαλή κατεύθυνση, στο υψηλότερο σημείο του βράχου.

Από την πλευρά του, ο ορειβάτης λέει ότι ήταν αυτός που εισέβαλε στο έδαφος της αρκούδας … αλλά δεν είχε άλλη επιλογή από το να αμυνθεί μετά την επίθεση της αρκούδας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Να σημειωθεί πάντως, πως, σύμφωνα με το TMZ, ο ορειβάτης παραδέχτηκε ότι ήταν ο ίδιος που εισέβαλε στην περιοχή της αρκούδας, επιμένοντας όμως ότι έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά την επίθεσή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα