Ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε μαζί 67 χρόνια - Πέθαναν την ίδια μέρα με διαφορά 90' λεπτών

Ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε μαζί 67 χρόνια - Πέθαναν την ίδια μέρα με διαφορά 90' λεπτών

Μια συγκινητική ιστορία από τη Μεγάλη Βρετανία. Ζούσαν ο ένας για τον άλλο, σε τέτοιο βαθμό, που όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, να τον ακολουθήσει εντός ολίγων λεπτών

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Ζευγάρι που έζησε συντροφιά επί 67 χρόνια, έφυγε από τη ζωή σχεδόν ταυτόχρονα, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή με μόλις 90 λεπτά ο ένας από τον άλλο.

Ο Άρθουρ και η Ντόροθι γνωρίστηκαν πριν από 70 χρόνια στο Νιούτον Χιθ του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκείνος εργαζόταν ως πωλητής σε εταιρία υφασμάτων και εκείνη σε εργοστάσιο. Παντρεύτηκαν το 1950 και έζησαν σαν μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη οικογένεια. Αχώριστοι για 67 ολόκληρα χρόνια, απέκτησαν δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια, έξι δισέγγονα και ένα τρισέγγονο. Η Ντόροθι συνέχισε να δουλεύει σε ένα γηροκομείο, ενώ ο αγαπημένος της σύντροφος εργαζόταν σε κατάστημα της πόλης μετά τη συνταξιοδότησή του.

ADVERTISING

Τα χρόνια πέρασαν και το σώμα δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πνεύμα και την επιθυμία αυτών των ανθρώπων να ζουν μαζί. Εκείνος νοσηλεύτηκε έπειτα από χρόνια αποφρακτική πνευμονική νόσο, με την Ντόροθι να τον ακολουθεί νοσηλευόμενη με καρδιακά προβλήματα. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Όταν τα εγγόνια της Ντόροθι, την ενημέρωσαν πως ο αγαπημένος της σύντροφος έφυγε από τη ζωή, εκείνη τον ακολούθησε, εκπνέοντας λίγα λεπτά αργότερα. Ο Άρθουρ ήταν 91 ετών και η Ντόροθι 88 ετών. Το ζευγάρι πέθανε την περασμένη Παρασκευή.

"Της είπαμε πως είχε πεθάνει και προσθέσαμε: 'Γιαγιά μπορείς να φύγεις'" σχολιάζει η εγγονή της, Ρος Χάρντινγκ, στο Manchester Evening News. "Και τότε η ζωή άρχισε να σβήνει από μέσα της. Νιώσαμε σαν να υπήρχε κάποιου είδους τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ τους" πρόσθεσε η Ρος.

SHARE:

24Media Network