Ινδία: Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για τον βιασμό του πεντάχρονου κοριτσιού

Ινδία: Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για τον βιασμό του πεντάχρονου κοριτσιού

Η αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε και δεύτερο ύποπτο στο πλαίσιο της έρευνας για το βιασμό ενός κοριτσιού πέντε ετών στο Νέο Δελχί.

Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για τον βιασμό πεντάχρονου κοριτσιού. Ο λόγος για τον Πραντίπ Κουμάρ που συνελήφθη τη νύχτα στην κατοικία συγγενή του στο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας. Σύμφωνα με τον βασικό ύποπτο, τον Μανόζ Κουμάρ που συνελήφθη την Παρασκευή, ο φίλος του αυτός συμμετείχε στην απαγωγή και τον βιασμό της πεντάχρονης την περασμένη εβδομάδα.

"Ο δεύτερος ύποπτος κρυβόταν στο σπίτι ενός θείου του. Συνελήφθη και θα μεταφερθεί στο Νέο Δελχί για να ανακριθεί και για να υποβληθεί σε ιατροδικαστικές εξετάσεις", δήλωσε αστυνομικός που συμμετέχει στην έρευνα και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το κοριτσάκι απήχθη στις 15 Απριλίου από μεσοαστική συνοικία του Νέου Δελχί. Κρατήθηκε επί σαράντα ώρες και βιάστηκε από τους δράστες.

Η μικρή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της ινδικής πρωτεύουσας.

Ο βασικός ύποπτος είναι 22 ετών, εργαζόταν σε βιοτεχνία ρούχων και κατοικούσε στο ίδιο κτίριο με το θύμα. Συνελήφθη όταν προσπαθούσε να διαφύγει για να μεταβεί στο Μπιχάρ όπου έχει συγγενείς.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ινδία: Σοκ προκαλεί ο βιασμός 5χρονης στο Νέο Δελχί

Ινδία: Συνελήφθη και ανακρίνεται 25χρονος γείτονας για το βιασμό της 5χρονης

SHARE:

24Media Network