Ινδός συνελήφθη για φόνο που έκανε, ώστε να γλιτώσει τη δίκη για το φόνο της κόρης του

Ινδός συνελήφθη για φόνο που έκανε, ώστε να γλιτώσει τη δίκη για το φόνο της κόρης του
Ο Sudesh Kumar (δεύτερος από δεξιά) σκότωσε ένα άνδρα και προσπάθησε να περάσει τη σορό ως δική του, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή για τη δολοφονία της κόρης του. Hindustan Times

Ο 48χρονος Sudesh Kuma προσπάθησε να γλιτώσει την επιστροφή στη φυλακή, για τη δολοφονία της κόρης του, σκοτώνοντας έναν άνδρα ώστε να παρουσιάσει το πτώμα του ως δικό του. Απέτυχε παταγωδώς.

Iδιοκτήτης παντοπωλείου στην Ινδία προσπάθησε να παρουσιάσει ως δικό του το πτώμα ενός οικοδόμου που δολοφόνησε, προκειμένου να αποφύγει τη δίκη του για -άλλη- δολοφονία. Μπερδευτήκατε; Δώστε μας ένα λεπτό και θα τα εξηγήσουμε όλα.

Ο Sudesh Kumar κατηγορείτο για τη δολοφονία της κόρης του, το 2018. Το ‘έγκλημα’ της 13χρονης ήταν ότι είχε ‘κλεφτεί’ με τον άνθρωπο που αγαπούσε -αλλά δεν ήθελε ο πατέρας της. Είχαν απαγγελθεί κατηγορίες στον Kumar, αλλά δεν είχε δικαστεί. Είχε προφυλακιστεί και αφέθηκε ελεύθερες πέρυσι -υπό όρους-, στο πλαίσιο προσπάθειας που έκανε η κυβέρνηση της χώρας για να μειωθούν τα κρούσματα στις υπερπλήρεις φυλακές. Ο 48χρονος ήταν βέβαιος πως επρόκειτο να συλληφθεί εκ νέου και να δικαστεί. Οπότε εκπόνησε πλάνο που θα τον βοηθούσε να γλιτώσει.

Το Νοέμβριο, η αστυνομία εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα, στο Ghaziabad -στα περίχωρα του Νέου Δελχί. Βάσει της ταυτότητας, ήταν ο Kumar, ενώ φορούσε και ρούχα του. “Το σώμα είχε καεί εν μέρει και δεν μπορούσε να γίνει αναγνώριση από το πρόσωπο” είχε δηλώσει στο AFP ο αρχηγός της αστυνομίας, Iraj Raja. Πρόσθεσε ότι “τα στοιχεία μας έδειξαν πως επρόκειτο για τον Kumar. Πήγαμε στο σπίτι του και ζητήσαμε από τη σύζυγο του να αναγνωρίσει το πτώμα. Επιβεβαίωσε ότι ήταν ο άνδρας της. Αλλά δεν μας έπεισε, γιατί έκανε την αναγνώριση σε λίγα δευτερόλεπτα -ενώ το πρόσωπο ήταν κατεστραμμένο”. Επίσης, Κάμερες CCTV τον ‘έπιασαν’ να κουβαλάει στο ποδήλατο του έναν τεράστιο σάκο το βράδυ της ανθρωποκτονίας.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και πληροφοριοδότης ενημέρωσε πως ο Kumar εθεάθη στο σπίτι του. Συνελήφθη την Παρασκευή 10/12.

“Στην ανάκριση ομολόγησε τα πάντα”. Δηλαδή, ότι “είχε γίνει φίλος με έναν μασόνο, τον κάλεσε σπίτι του με την πρόφαση ότι τον χρειαζόταν για κάποιες επισκευές που ήθελε να κάνει, του έδωσε ρούχα του να φορέσει και τον πότισε αλκοόλ, πριν τον χτύπησε με ένα μαδέρι, μέχρι θανάτου”. Τώρα αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για δολοφονία, μαζί με τη σύζυγο του.  Το όνομα του θύματος ήταν Domen Ravidas. Ήταν 42 χρόνων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα