Darrell Brooks: Ποιος είναι ο ράπερ MathBoi Fly που κρατείται για το αιματοκύλισμα στην παρέλαση

Darrell Brooks: Ποιος είναι ο ράπερ MathBoi Fly που κρατείται για το αιματοκύλισμα στην παρέλαση
Ο ράπερ MathBoi Fly YouTube

Ο ράπερ Darrell Brooks με το ψευδώνυμο Mathboi Fly είναι ο ύποπτος που κρατείται μετά το αιματηρό περιστατικό με το αυτοκίνητο που έσπειρε τον θάνατο σε παρέλαση, στο Ουινσκόνσιν των ΗΠΑ. Συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Συγκλονίζει το αιματοκύλισμα με αυτοκίνητο που έγινε σε χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ένας ύποπτος κρατείται και ονομάζεται Darrell Brooks. Είναι 38 χρόνων, μουσικός της ραπ, γνωστός με το ψευδώνυμο Mathboi Fly.

Από το σημείο που σημειώθηκε η επίθεση με το αυτοκίνητο. AP

 

Από την επίθεση με τον κόκκινο Suv στην παρέλαση 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι απο 40 τραυματίστηκαν.

Αναρτήσεις στα social media δείχνουν βίντεο κλιπ του  μουσικού στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά μπροστά από ένα κόκκινο SUV, όμοιο με αυτό που παρέσυρε τους πολίτες -ανάμεσά του πολλά παιδιά – στην παρέλαση.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι γνωστός στις αρχές. Συνελήφθη για πρώτη φορά στα 17 του έτη για κατοχή μαριχουάνας, μικροκλοπές και αντίσταση κατά των Αρχών. Έχει επίσης συλληφθεί πριν από ένα μήνα για αντίσταση κατά των Αρχών σε έλεγχο για καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας. Είχε πληρώσει εγγύηση 1.000 δολαρίων και είχε αφεθεί ελεύθερος στις 19 Νοεμβρίου. Μόλις τρεις μέρες δηλαδή πριν το αιματοκύλισμα.

Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη από το κόκκινο SUV, Ford, το οποίο είχε μάλιστα συμπεριλάβει και σε βίντεο κλιπ του. Το όχημα ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη στη Γουόκεσα της πολιτείας Ουισκόνσιν.

Σύμφωνα με μία γυναίκα που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox6 του Μιλγουόκι το SUV έπεσε πάνω σε ένα χορευτικό συγκρότημα κοριτσιών ηλικίας από 9 ως 15 ετών. Κατά την ίδια, η άμεση αντίδραση ήταν σιωπή και ακολούθησαν κραυγές και μετά κόσμος που έτρεχε για να βοηθήσει τους τραυματίες.

Τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μικρές ομάδες ατόμων γύρω από τα τραυματισμένα κορίτσια και σκόρπια παντού τα πομπόν που κρατούσαν οι χορεύτριες.

Ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο οδηγός έπεσε πάνω σε μια ομάδα, τις “Γιαγιάδες που Χορεύουν”, και τουλάχιστον ένα άτομο εκτινάχθηκε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, μετέδωσε το δίκτυο WISN του Μιλγουόκι, μια θυγατρική του ABC.

Το παιδιατρικό νοσοκομείο του Ουινσκόνσιν ανέφερε στο Twitter ότι μέχρι τις 8μμ είχε δεχτεί 15 ασθενείς.

Ενημερώθηκε ο Μπάιντεν

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για το γεγονός από συνεργάτες του, δήλωσε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

“Ο Λευκός Οίκος παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Γουόκεσα και συμπάσχουμε με όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτό το φρικτό συμβάν. Έχουμε επικοινωνήσει με ομοσπονδιακούς και τοπικούς αξιωματούχους για να τους προσφέρουμε όποια βοήθεια και υποστήριξη χρειάζονται”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα