Τραγωδία στην Αλαμπάμα: 3χρονη που είχε απαχθεί βρέθηκε νεκρή μέσα σε κάδο σκουπιδιών

Τραγωδία στην Αλαμπάμα: 3χρονη που είχε απαχθεί βρέθηκε νεκρή μέσα σε κάδο σκουπιδιών
Caption/ YouTube / CBS

Ένας 39χρονος και η 29χρονη σύντροφός του έχουν συλληφθεί για την υπόθεση και είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για απαγωγή και δολοφονία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μπέρμινχαμ της Αλαμπάμα μετά τον εντοπισμό του πτώματος ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο είχε απαχθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από παιδικό πάρτι που έγινε στη γειτονιά του.

Το άψυχο κορμί της Καμίλ Μακ Κίνεϊ βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών ενώ δύο ύποπτοι, ο 39χρονος Πάτρικ Στάλγουορθ και η 29χρονη σύντροφός του Ντέρικ Μπράουν έχουν συλληφθεί και είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για απαγωγή και δολοφονία.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κυκλοφόρησε από την αστυνομία, φαίνεται η στιγμή της αρπαγής της μικρής Καμίλ: Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό βλέπουμε το τρίχρονο κορίτσι που φορά μια ροζ μπλούζα με τη Μίνι Μάους να παίζει με ένα άλλο παιδί. Στη συνέχεια τους πλησιάζει ένας άνδρας και τα οδηγεί σε μην εμφανές σημείο. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι συλληφθέντες προσέλκυαν τα παιδιά δίνοντάς τους γλυκά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με την Καμίλ με ένα μαύρο SUV.

Μετά από έρευνες, το πτώμα του μικρού παιδιού βρέθηκε σε ένα κάδο απορριμάτων, ενώ η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος του 39χρονου ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση, ούτε ξέρει τον λόγο για τον οποίο συνελήφθη, σύμφωνα με το CNNi.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα