ΗΠΑ: Αποκαλυπτικό βιβλίο για τον Τραμπ από την ανιψιά του – Τι απαντά ο Πρόεδρος

ΗΠΑ: Αποκαλυπτικό βιβλίο για τον Τραμπ από την ανιψιά του – Τι απαντά ο Πρόεδρος
Η ανιψιά του Τραμπ, Μαίρη Τραμπ Youtube@InsideEdition

Η ανιψιά του Τράμπ, Μαίρη Τραμπ, πρόκειται να δημοσιεύσει ένα βλαβερό βιβλίο για τον θείο της. Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Μαίρη έχει υπογράψει συμφωνία που δεν επιτρέπει την έκδοση του βιβλίου.

Η Μαίρη Τραμπ, ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε ένα βιβλίο για τον θείο της, το οποίο θεωρείται αρκετά επιβλαβές για τον ίδιο. Ο τίτλος του βιβλίου είναι “Πάρα πολλά και Ποτέ Αρκετά”, ενώ η περιγραφή του βιβλίου είναι “Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο”.

Σύμφωνα με το CNN, η συγγραφέας πρόκειται να αποκαλύψει γεγονότα που θα μπορούσαν να αποβούν επιζήμια για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βιβλίο αφορά τις φορολογικές απαλλαγές του Τραμπ και τη συμμετοχή του σε μια απάτη της οικογένειας, όπου σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο ίδιος απέσπασε από τον πατέρα του περίπου 413 εκατομμύρια, για να τα μεταφέρει στις επιχειρήσεις του, κατά την διάρκεια του 1990.

Οι New York Times είχαν κερδίσει το 2019, βραβείο Pulitzer για τα ρεπορτάζ τους σχετικά με αυτήν την απάτη. Στην έρευνα των New York Times, ανώνυμη πηγή είχε διαθέσει φορολογικές δηλώσεις της οικογένειας Τραμπ. Φαίνεται πλέον πως η πηγή ήταν η συγγραφέας του βιβλίου, Μαίρη.

Η Μαίρη ισχυρίζεται επίσης στο βιβλίο της, ότι ο Τραμπ και ο Φρεντ Τραμπ ο πρεσβύτερος, συνέβαλαν με κάποιον τρόπο στον θάνατο του πατέρα της από αλκοολισμό, αφού όπως λέει, τον είχαν παραμελήσει παντελώς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, παρόλα αυτά σε πρόσφατες συνεντεύξεις του δήλωσε πως το βιβλίο δεν θα κυκλοφορήσει, καθώς η Μαίρη έχει υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας και τήρησης του απορρήτου των γεγονότων. Κάτι που όμως φαίνεται να διαψεύδεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα